Обявиха конкурс за управител на врачанското дружество „Екопроект“

Обявиха конкурс за управител на врачанското дружество „Екопроект“ Обявиха конкурс за управител на „Екопроект“ ЕООД във Враца. Новият шеф ще бъде с мандат от 3 години. Желаещите да кандидатстват за позицията трябва да са дееспособни физически лица, да притежават образователно-квалификационна степен „магистър” и да имат ръководен опит минимум 3 години.
Подалите документи за участие в конкурса ще преминат през няколко етапа в процедурата – проверка на подадените документи, оценка на бизнес програмите и интервю.
Получилият най-висока оценка от комисията ще седне на ръководния стол.
Към момента управител на дружеството „Екопроект“ е Мирослав Комитски. Той седна на шефския стол след конкурс, в който бе и единствен кандидат за позицията. Кандидатурата му бе одобрена от Общинския съвет през 2021 година. Поради изтичането на мандата му сега се обявява нова процедура за управител на дружеството.
17.09.2024, 15:45 часа
624 1
Коментари

V

17.09.2024, 17:17 часа
11
8
Бъдете сигурни, че отново М.К. ще се бори сам със себе си!!! Никои професионалист и можещ ръководител не иска да работи с кмета К.К. !!! РДНО Враца е голямо предприятие, което трябва да харчи пестеливо средствата от ТБО, но това не иска К.К.! Защо??
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha