Ето как лесно да печелите $7000 на ден, като копаете криптовалута

Ето как лесно да печелите $7000 на ден, като копаете криптовалута В непрекъснато променящия се свят на криптовалутите, майнингът постепенно се превърна в относително стабилен начин за печелене на фиксиран доход от цифрови активи. Традиционното копаене обаче изисква високи разходи за хардуер и електроенергия, което оставя много хора неспособни да го направят. Сега KK Miner пусна няколко пакетни модела, позволявайки на инвеститорите лесно да започнат пътуване с пасивни доходи и да забогатеят с криптовалута, без да инвестират в скъп хардуер и инфраструктура за управление!

Опции за пакети:

Платформата за облачно копаене на KK Miner позволява на инвеститорите да копаят криптовалути като биткойн и лайткойн чрез наемане на изчислителна мощност от отдалечени центрове за данни. Този метод спестява на инвеститорите проблемите за закупуване на скъпо оборудване за копаене и техническо управление на операциите. Вместо това, инвеститорите могат да започнат да копаят, като избират от различни договорни опции, налични на платформата KK Miner, които са достъпни чрез десктоп или мобилни приложения за устройства на Apple и Android.
За всеки договорен пакет сумата, продължителността и фиксираният доход могат да се видят при закупуване на договора. Цените на договора варират от $10 до $100 000, а договорните условия варират от 1 ден до 60 дни. Всяка хеш дейност има специфична норма на възвръщаемост и инвеститорите могат да избират въз основа на подходящите си цели.
Например: цената на договора за покупка е 100,00 щатски долара, срокът на договора е 2 дни, дневният доход е 3 щатски долара, фиксираният доход е 100 щатски долара + 6 щатски долара, а лихвите се уреждат на всеки 24 часа.

Купете по-усъвършенствани пакети и спечелете по-високи печалби

След като изберете и закупите договор, процесът на копаене ще започне автоматично. Инвеститорите могат да наблюдават своите копаещи дейности и печалби чрез платформата на KK Miner, която предоставя отчети в реално време и подробни подробности за печалбата. Това позволява на инвеститорите да проследяват своите инвестиции и да вземат информирани решения въз основа на предоставените данни.

Сигурност:

KK Miner разбира, че доверието и безопасността са от първостепенно значение. И поставете безопасността на потребителите на първо място. Средствата се съхраняват сигурно в най-добрите банки и цялата лична информация е защитена чрез SSL криптиране. В допълнение, компанията предлага застрахователна полица (100% постоянна защита на главницата) със застрахователна компания AIG за всяка инвестиция, за да повиши доверието на инвеститорите. KK Miner се ангажира с прозрачност и законност, като гарантира, че вашата инвестиция е защитена, което ви позволява да се съсредоточите върху печалбата.

23

Операция на платформата:

Влезте в официалния уебсайт на платформата
1. Щракнете върху „Регистрация“
2. Попълнете „потребителско име“, „имейл“, „парола за вход“ и „парола за плащане“
(Напомняне: Кодът за препоръка не е задължително поле. Ако нямате код за препоръка, не е необходимо да го попълвате и можете да го оставите празно.)
3. Въведете кода за потвърждение отдясно
4. Щракнете върху „Регистрирайте се сега“
След успешна регистрация веднага ще получите бонус от $10 и незабавно ще участвате в копаене, за да печелите $0.50 дневен доход. Можете да използвате мобилния си телефон, за да наблюдавате доходите си в реално време.
В допълнение към услугите за копаене, KK Miner предлага и партньорска програма. Програмата предлага на инвеститорите възможност да печелят награди за препоръчани потребители, вариращи от 3% до 4,5% в зависимост от нивото на препоръчаните потребители, с потенциални награди до $8000 на месец. Партньорската програма е предназначена да насърчи инвеститорите да препоръчват платформата на други.

В заключение:

KK Miner е една от първите компании в света, които предоставят услуги за облачно копаене. (Екипът за онлайн обслужване на клиенти е на разположение 24 часа в денонощието, без празници)
Като професионална платформа за облачно копаене, тя работи от 8 години. Разчитайки на достоверността, имаме доверието и последователите на 5.7 милиона инвеститори по целия свят! KK Miner приветства всички заинтересовани страни от цял ​​свят да участват!
Отидете директно на официалния уебсайт на KK Miner за повече информация: www.kkminer.com.
.
20.08.2024, 08:20 часа
926 1
Коментари

cryptogod

20.08.2024, 09:41 часа
21
27
Не вярвайте на подобни измамници - ще си изгубите парите!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha