Нечувана ярост! Четири жени смляха от бой врачанка пред блок в Комплекса, разкъсаха ѝ далака

Нечувана ярост! Четири жени смляха от бой врачанка пред блок в Комплекса, разкъсаха ѝ далака Четири жени смляха от бой друга пред дома ѝ във Враца, научи агенция BulNews.
Вчера около 12.30 часа е получено съобщение от дежурен екип на Спешното в града. Те информирали, че при тях е приета 23-годишна врачанка с разкъсвания на далака. При проведения разговор с дежурен лекар пострадалата обяснила, че на 31 юли са я пребили. Според нейните думи е била нападната от 3 непознати за нея жени около 20.30 часа, пред входа на блок в ж.к. „Дъбника“, по-известен сред местните като Комплекса.
Медиците извършили операция на пострадалата, като ѝ отстранили далака, след което била настанена в отделение по Анестезиология и Интензивно лечение, с опасност за живота.
Полицаите бързо установили биячките, оказало се, че това са 3 жени от Лиляче на 28, 38 и 19 години. Има и четвърта – на 20 години от село Нефела. При проведените беседи с униформените побеснелите жени подробно описали механизма на извършеното деяние.
Всички са задържани за срок до 24 часа в районното управление във Враца.
По случая е образувано досъдебно производство.

*Снимката е илюстративна 
02.08.2024, 09:09 часа
11090 1
Коментари

Па нема ли полиция

02.08.2024, 18:07 часа
28
25
Да не са жендъре боксьоре от Алжир, щот много свирепи тия, да не дава Господ да ги среща нормален човек.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha