Хампарцумян за родните политици, ако бяха в бизнеса: Щяхме да ги изхвърлим с шутове

Хампарцумян за родните политици, ако бяха в бизнеса: Щяхме да ги изхвърлим с шутове Представянето на българските политици, ако беше в корпоративния свят, щяха да са изхвърлени с шутове още преди години. 
България е последна в Европейския съюз и всичко останало. Хората не са изморени от избори, а от предложенията, които им правят, за да гласуват. Това заяви банкерът Левон Хампарцумян.
Според него по-добрият вариант е да има избори, докато не се сглоби работещ парламент. 
„Трябва да си сложим националните приоритети, за да започне правителство да работи по тях”, допълни той.
Левон Хампарцумян коментира и влизането на България в еврозоната. 
„Стресът да се преместим в еврозоната е точно толкова голям, колкото на тези, които пресичат българо-гръцката граница, отивайки там на почивка. Отиват в еврозоната”, категоричен беше банкерът.
07.07.2024, 12:39 часа
462 2
Коментари

И като се

07.07.2024, 21:28 часа
35
39
самоизхвърлиш , може да самопаднеш на самотната си трътка. ....безсмислието е силно активен принцип в дненато битие.Като се изключат вечнитеремонти на АМ Тракия в тунелите и трагичната настилка около Яна ! Браво изроди пътни ! Там се мре!

пешо

07.07.2024, 20:26 часа
Тъй като в страната всичко е картелирано и се договаря не на пазарен принцип , има симбиоза между корпоративния и политическия свят. Те имат нужда един от друг.За да крадат безнаказано. Да кажеш че ще изхвърлиш някого , това е да се самоизхвърлиш.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha