Иво Цанев: Новото начало е в ход!

Иво Цанев: Новото начало е в ход! Днес, в последния ден на предизборната кампания, бих искал да ви попитам - харесва ли ви ситуацията в държавата ни? 
Сигурен съм, че повечето от вас ще отговорят, че не живеят добре и не им харесва България в момента. 
Какво е решението?
Да поставим Ново начало – в политиката, в бизнеса, в обществените отношения! 
В живота си понякога правим съдбоносни избори и вземаме решения, които го определят за години напред. Сега ни предстои да направим точно това. От всички нас зависи дали ще продължим да живеем в безвремие, или ще поставим Ново начало – за да поемем по пътя на редовно управление с ясни ангажименти и грижа за обикновения човек.
А Новото начало е повече от наложително и сега е моментът за него. 
Преди един месец, в началото на кампанията, си пожелах тя да бъде толерантна и позитивна, в нея да няма разделение и омраза, а само и единствено сблъсък на идеи! За мен тя бе точно такава! Срещнах се с много хора, дадоха ми ценни съвети, идеи и препоръки, получих и градивна критика, но най-вече – хората ми дариха  много положителна енергия. Почувствах желанието и нуждата от Ново начало за всеки от вас, заедно със силната ви вяра, че то ще се случи! Този път нямаме право на грешки и експерименти с предизвестен край! Ние можем и трябва да вземем съдбата в ръцете си!

За да променим живота си, без да се сърдим на някого или нещо, трябва ясно и категорично да го направим – на 27 октомври, с №8 в бюлетината за ДПС – Ново начало!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
25.10.2024, 14:21 часа
603 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha