ИТН щурмува парламента, предвождана във Враца от лекар, подполковник и строител /снимки/

ИТН щурмува парламента, предвождана във Враца от лекар, подполковник и строител /снимки/ Областният координатор на ПП „Има такъв народ“ – Враца, младият д-р Иван Клисурски, заедно с познатите на врачани подполковник Цоло Цолов и Валери Алексиев, повеждат амбициозна листа за предстоящите парламентарни избори на 27 октомври 2024 г. Допълват я млади специалисти в сферата на здравеопазването, сред които зъболекар, кардиолог и хирург, както и училищен педагог и бизнесмен в сферата на спедицията.
„Ненормалната политическа обстановка се превърна в нормална“, с тези думи др Иван Клисурски описва политическата ситуация в последните години и явяването на поредните предсрочни избори. Младият областен координатор на ИТН има вече опит в политиката, тъй като е бил част от 46. и 47. НС, председател е на Съюза за защита на правата на младите лекари и за трети път води листата на партията във Враца.
Д-р Иван Клисурски заложи на активната комуникация с хората, като обиколи всички населени места в област Враца, срещна се с десетки хора без емоционални изблици на народна любов, от която в изобилие си имат някои други политически структури в страната. Той многократно внася в НС законопроект за изграждане на мрежа от мобилни амбулатории, които да извършват медицински прегледи във всяка точка на страната. 
Изцяло новата структура на ИТН – Враца залага на нов вид кампания, като оставя на заден план традиционното раздаване на химикалки, календари, шапки, чанти с продукти и други неефективни агитационни материали. За сметка на това, в листата се разчита на разпознаваеми и доказани професионалисти. От партията съобщават, че всеки, който споделя идеалите и целите на ПП „Има такъв народ“, е добре дошъл в техните редици!  
Спомен за врачани от октомврийската кампания ще остане къщичката за книги, поставена в парк „Дъбника“. Тя не е закупена от китайски сайтове, а е поръчана и ръчно изработена от местния учител и дърводелец Пламен Герганов, с което от организацията заявяват пълната си подкрепа към местните производители и занаятчии. Слоганът „Чети, учи, успявай!“ е видим върху прозореца на къщичката и символизира насърчаването на грамотността и любознателността сред врачани.
Във връзка с новата реалност ви представяме парламентарната листа за 6. МИР – Враца на хората на Слави Трифонов:

1. Д-р Иван Клисурски – лекар, народен представител в 46. и 47. НС, председател на Съюза за защита на правата на младите лекари, областен координатор за ИТН – Враца;
2. Подполк. Цоло Цолов – офицер от Българската армия, дългогодишен началник на Военно окръжие – Враца;
3. Валери Алексиев – строител, работил в Украйна, Русия, Казахстан, Узбекистан, Италия, Франция, Португалия и Испания, общински координатор на ИТН – Враца;
4. Д-р Климент Иларионов – зъболекар
5. Даниел Цеков – собственик на фирма за спедиция, живял в Ирландия и Италия;
6. Деница Каменова – училищен психолог;
7. Д-р Пламен Панчев – кардиолог във Военномедицинската академия;
8. Д-р Илиян Иванов – хирург в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“

Направете логичния избор с ИТН и числото на мъдростта – бюлетина № 7!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
25.10.2024, 09:27 часа
3427 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha