Вижте прогнозата за времето до края на седмицата

Вижте прогнозата за времето до края на седмицата През нощта над повечето райони ще е ясно и почти тихо. Само по Черноморието ще духа слаб и временно умерен северен вятър. Сутринта на отделни места по поречията и котловините ще има краткотрайни мъгли, а по черноморското крайбрежие – временно намалена видимост и ниски облаци. Минималните температури в повечето райони ще бъдат между 1° и 6°, в котловините - до минус 2°, за София - около 2°.
Утре ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб и умерен вятър от изток-североизток. Максимални температури - между 16° и 21°, за София - около 18°.
В планините ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб и умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15°, на 2000 метра - около 9°.
По Черноморието ще преобладава слънчево време. На отделни места по-значителна ниска облачност и намалена видимост ще има в часовете преди обяд. Сутринта и до обяд ще духа най-често слаб вятър от север-североизток, но след обяд той ще се ориентира от изток-югоизток и ще бъде до умерен. Максималните температури ще са между 16° и 19°. Температурата на морската вода е 17°-18°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
В събота ще бъде предимно слънчево. Сутринта ще бъде почти тихо и главно по поречието на Дунав и на отделни места в източните райони ще има мъгла или ниска облачност. След обяд ще се появи слаб вятър от изток-североизток. Температурите ще останат без съществена промяна.
В неделя в по-голямата част от страната ще е почти тихо; само в крайните източни райони ще духа слаб вятър, предимно от югоизток. Ще преобладава слънчево време, над западната половина от страната - с разкъсана висока облачност, а над източната, както и по поречието на Дунав и в отделни затворени котловини сутрин ще има мъгла или значителна ниска облачност и намалена видимост.
24.10.2024, 13:21 часа
114 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha