Николай Бареков: Гарантирам построяване на всички пътища в Северозападна България и отваряне на всички закрити болници в областта

Николай Бареков: Гарантирам построяване на всички пътища в Северозападна България и отваряне на всички закрити болници в областта Николай Бареков е баща на пет деца, семеен. Завършил Българска филология. Заместник-председател на Парламентарната група на Европейските консерватори и реформисти в Европейския парламент - третата по големина група за периода 2014-2019. Член на Комисията по Енергетика и Екология. Член на Комисията, отговаряща за връзките с Русия и на Комисията за връзките с Иран. Участник в преговорите между правителството на Колумбия и партизанските отряди ФАРК.
 

Г-н Бареков, какво Ви накара да се завърнете в политиката?
Нещото, което силно ме мотивира да се завърна отново на политическата сцена, е фактът, че държавата ни е завладяна от Делян Пеевски и неговия мафиотски модел на управление, известен като модела „КОЙ” през последните 15 години. Проявленията на откраднатите милиарди са многобройни и смятам, че Северозападна България и в частност Враца са нагледен пример за това, имайки предвид разбитите пътища и масовата ликвидация на болничните заведения в общините извън Враца. В тази връзка искам да припомня и че наскоро бе закрито и педиатричното отделение на местната болница, при което се наложи министъра на здравеопазването да обещава педиатри от София. Как тези педиатри ще стигнат на работните си места във Враца, като няма път, по който да стигнат?

Защо избрахте точно Враца за рестарт на Вашата политическа кариера?
Хората на Враца ме обичат и аз обичам хората на Враца.  Започнах оттук през 2014 година, именно във Враца беше първият митинг на ПП „България без цензура” в моя подкрепа и тук беше най-високият резултат, който завоювах тогава на европейските избори. Над половината гласоподаватели на община Криводол и на други общини във врачански регион гласуваха за мен, а в самия град Враца резултатът ми беше рекордно висок. Не е случайност и фактът, че бях първият депутат в Европейския парламент, който повдигна въпроса пред Европейската комисия за ниските доходи, с които живеят жителите на област  Враца и Северозападна България. Държа да подчертая, че това беше преди 10 години – далечната 2014 година. Оттогава, за съжаление, не е сторено нищо от българските власти, а 10 години на власт бяха именно Бойко Борисов и Делян Пеевски, а последният път - заедно с Кирил Петков и “Продължаваме промяната”.

Кои са проблемите, за които се ангажирате да бъдат решени, на територията на област Враца?
Моето предложение като новоизбран народен представител ще бъде създаване на постоянно действаща парламентарна Комисия за развитието на Северозападна България, като ще настоявам аз да оглавя тази Комисия, като най-високият глас, който Враца може да има в българския парламент. Предложението ми ще включва още всички народни представители от всички партии, избрани на територията на област Враца, Монтана и Видин, да членуват в тази Комисия. Приоритетно тя трябва да започне с приемането на специален закон, който да регламентира развитието и грижата на държавата за Северозападна България. Същата тази Комисия ще се заеме с разследването на огромната кражба на средства, предвидени за пътя Ботевград-Мездра. Заради фирми от т.н кръгове „Баце” и „Шиши” този път струва 40 милиона лева на километър. По него няма нито мостове, нито тунели. Кражбата тук е в колосални размери и както твърдят местните жители – парите вместо за скоростен път, са заминали за хотели във Велинград и Дубай. 
Друг проблем, който смятам за изключително сериозен, е начинът, по който „Новото начало” с неговите представители от ъндърграунда масово купуват гласовете на жителите на Враца и Монтана. Специално внимание искам да обърна на представители на криминалния контингент  с прякори: Лисицата, Кристин, Квиц и Пръча, които са пипала на октопода на „Новото начало” и масово пазаруват гласовете на българските граждани. По наши сигнали и сведения само в областта на община Мездра ще се купят над 2000 глава, положението в Бяла Слатина също е подобно. Местният дерибей Димитър Аврамов, известен с прякора Митко Галата, е човекът, който е издигнат най-високо в йерархията на мафията на Пеевски. Именно той директно раздава парите за купуване на гласове от София към Монтана и Враца , та чак до Русе. Останах изумен, когато подадох сигнал до Министъра на вътрешните работи за купуване гласове. МВР ме извика за справка да разкажа подробности и с учуда установих, че служители там нямат никаква представа за тези лица, които от години представляват криминалния контингент и са с криминални досиета, включващи присъди и лежане по затвори за наркотрафик, сводничество, изнасилване на длъжници и прочие. Наложи се аз, Николай Бареков, да бъда глашатаят на истината и да настоявам органите на реда да се събудят и да предприемат действия спрямо тях.  Това наистина е изумително. Нищо чудно, след като МВР си затваря очите за купените гласове, по същия начин да се опъва чадър над тях за извършване на тежки престъпления на цяла врачанска област и да тероризират местното население.

Г-н Бареков, как си обяснявате, че останалите кандидати се скриха от погледа на врачани и само Вие правите кампания на терен?
За мен този безспорен факт не е никак учудващ. Повечето депутати тук са с по няколко мандата и мога да дам примера с Деница от ПП-ДБ, която след 3 години престой в парламента и 5 години мандат като депутат, стана известна само с израза си: „ За нас Кирил Петков е Просто Киро”. Искам да знам с какво това момиче е направило за региона, освен че се посрами с подобно изказване. Същото се отнася и за останалите кандидати и затова не се учудвайте, че аз ще имам втори или трети резултат в нашия район и това ще бъде оценката на народа за безсилието на депутатите в българския парламент. Те станаха част от модела „Пеевски”. Тук искам да напомня и последната социология, която показа 6% доверие в българския парламент. Това означава, че парламентът, завладян от Пеевски, е тотално компрометиран в очите на българския народ и затова хората масово не гласуват, и затова купеният вот за „Новото начало” ще има такава висока стойност. Само хора като мен, които не се боят да говорят истината, ще могат да унищожат този модел в българския парламент.

Какво Ви направи най-голямо впечатление във Враца и областта? 
Най-голямо впечатление, след разбитите пътища и масовата ликвидация на общински болници, ми направи колко е позитивен българския народ. Аз бях по пазарите и мегданите на всички населени места в областта и по-специално Криводол, Хайредин,  Борован, Рогозен, Козлодуй,  Михайлово. Хората са здравомислещи, няма да си продадат гласа, колкото и пари да им предлагат, и ще гласуват за мен и за моята партия АПС, която единствено се бори срещу модела „Пеевски”. Във всяка друга партия има купени депутати от този Модел и от мафията, само в листата на Алианса за права и свободи -  АПС са хора, които са решени да се преборят с този Модел.
Аз призовавам всички български граждани, независимо от етническата им принадлежност, масово да подкрепят нашата политическа сила. 
Единствено аз  от всички кандидат-депутати отидох в Оряхово да се срещна с хората и да се запозная с техните проблеми. Изумен бях, когато отидох да видя болницата там. Тя представлява огромен комплекс, занемарен и затворен, който се продава като хотел, но няма кой да купи. Там открих две линейки, само един шофьор и лекари, които идват от Плевен. Когато великата рок легенда Кирил Маричков се контузи тежко, дойде линейката от Оряхово, за да го изведе от с. Селановци, където му предстоеше концерт,  но нямаше къде да го закара. Трябваше да избират между Враца и Бяла Слатина, защото в оряховската линейка има само шофьор и фелдшер, но не и лекар. Така един велик човек издъхна в линейката. 
Обещавам, че болница в Оряхово ще има, обещавам, че педиатрично отделение във врачанска болница ще има, обещавам, че врачанската болница не само няма да бъде закрита, а ще се разбие като МБАЛ – многопрофилна болница за активно лечение, обещавам, че хората във всяка една община ще имат целогодишно право на достъп до профилактика. Това се отнася и за жените над 18-годишна възраст, които трябва да извършват специфични прегледи, както и мъжете на 40-годишна възраст, които подлежат на профилактични прегледи всяка година. Това ще бъде ангажимент, който Комисията, която аз ще създам в парламента, ще изпълни в най-кратки срокове. 
При многобройните ми срещи разбрах какво искат всички хора от Дунав до Люти дол – работа и работни места. Обещавам инвестиции в региона, които ще дадат работни места на жителите, чрез които достойно да изкарват прехраната си. Не е нормално единствено в региона АЕЦ Козлодуй да дава високи заплати.  В тази връзка се ангажирам лично да инициирам мащабно разследване затова КОЙ купи индустриалния гигант „Химко” и кой го разграби.
Независимо колко дълъг ще бъде животът на следващия парламент, аз всяка седмица ще се отчитам. Приемната на Николай Бареков като народен представител, излъчен от Враца, ще работи всяка седмица. Дните неделя и понеделник ще бъдат посветени само на среща с граждани и запознаване с техните проблеми. Приемна ще има във всяка една община в областта. Всички хора от областта ще могат да се срещнат със своя народен представител в мое лице, независимо как са гласували. 

Гласувай с №13 за Николай Бареков - изборът и силният глас на Враца в българския парламент!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!



23.10.2024, 16:03 часа
2029 15
Коментари

☣️♦️Mиpa♦️ oт Cвeтлeн☣️

24.10.2024, 00:36 часа
☞☠️☣️♦️☢️✡️⚡️❌KOЙТO или KOЯТO cи ПPOДAДE глaca, дa ПYKHE в AДCKИ MЪKИ oт PAK нa ГЪ3Ъ, AMИH❌❗❗❗⚡✡️☢️♦️☣️☠️: bitly.cx/MbTU

☠️✋♦️Цeцo♦️ от Kopфy☠️

24.10.2024, 00:34 часа
☞☠️☣️♦️☢️✡️⚡️❌Глacyвaйkи ти ЛEГИТИМИPAШ влacттa нa бългapoyбийцитe, CВOДНИЦИТE и poбoтъpгoвцитe oт МИЛИЦИOНEPCKOТO KYЧИЛO❌❗❗❗⚡✡️☢️♦️☣️☠️: bitly.cx/nTppL

♦️✋Kaтя♦️ Гъpkинятa ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

24.10.2024, 00:32 часа
☞☠️☣️♦️☢️✡️⚡️❌Глacyвaнeтo зa пpecтъпници e ПPECТЪПЛEНИE❌❗❗❗⚡✡️☢️♦️☣️☠️: bitly.cx/lbxm

❤️Пешо❤️ от Черешките❤️ tiny.cc/F88Z6

24.10.2024, 00:27 часа
☞☠️♦️✡️⚡️✅Heглacyвaнeтo e ТВЪPДA и ЯCНA гpaждaнaka пoзиция koятo KAЗBA: HE ИCKAM BИE ГHYCHИ CBOДHИЦИ, POБOTЪPГOBЦИ, KPAДЦИ и БЪЛГAPOYБИЙЦИ от MИЛИЦИOHEPCKOTO KYЧИЛO, ДA ME YПPAВЛЯBATE✅❗❗❗⚡✡️♦️☠️

♦️⚡Hapoдa⚡♦️

24.10.2024, 00:24 часа
☞☠️♦️☢️✡️❌Боко-Бългaроубиецo от ceлo Xepakoвo YMPИ, YMPИ, YMPИ❌❗❗❗✡️♦️☢️☠️

✋♦️Hинa♦️ oт Пaлaмapцa☀️

24.10.2024, 00:19 часа
☞☠️♦️☢️✡️❌Пo зaкона за администрацията чл.14, ал.4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешкя затвор Панкрац❌❗❗❗✡️♦️☢️☠️

✠Пeйo Бokoдepoв oт Гoлямo Бeлoвo tiny.cc/Z88F6

24.10.2024, 00:16 часа
☞☠️☢️♦️✡️❌ЛИHЧ, KYPШYM и BЪЖE за CATAНATA Цигaн-Бокy-Бългaроубиецa от ceлo Xepakoвo❌❗❗❗✡️♦️☢️☠️: tiny.cc/5ja2vz

❌✋Aлбeнa❌ oт CKAT ПOПOBO☢️ tiny.cc/qow9vz

24.10.2024, 00:13 часа
☞☠️♦️⚡✡️❌ЛИHЧ и Пyблични Ekзekyции нa бългapoyбийцитe oт ДC-Милициoнepo-AБпФK-Kyчилoтo❌✡️❗❗❗☠️⚡♦️: tiny.cc/6y42vz

☠️♦️Фeн клyб Сoфия-Зaпaд♦️☠️ ☠️☠️☠️☠️☠️☠️☠️

23.10.2024, 23:59 часа
☞☠️♦️☢️✡️❌Боко-Бългaроубиецo от ceлo Xepakoвo YMPИ, YMPИ, YMPИ❌❗❗❗✡️♦️☢️☠️

♦️✋Mapa♦️ Жиpaфkaтa oт Xaджидимoвo tiny.cc/r6z6vz

23.10.2024, 23:56 часа
☞☠️♦️⚡✡️Бeлeзници и 3ATBOP зa Изeдницитe-Фeoдaли-Бългapoyбийци и ВPАГОВЕ нa Бългapия и нa бългapckият нapoд✡️❗❗❗⚡♦️: tiny.cc/2y42vz
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha