Домашият социален патронаж в Берковица е с обновена материална база

Домашият социален патронаж в Берковица е с обновена материална база Доставено и монтирано е новото кухненско оборудване и обзавеждане в „Домашен социален патронаж“ – Берковица, което ще се използва при приготвяне на  храна за потребителите на услугата, в това число и за потребителите по проект „Топъл обяд в Берковица“.
Професионалното кухненско оборудване, включващо: електрическа и газова печка, скара, хладилници, фризер, аспирационен чадър, съдомиялни машини, пасатор, зеленчукорезачка, картофобелачка, работен шкаф, стелаж, професионални тави, както и 3 инверторни климатици за отопление и охлаждане на помещенията, е закупено по проект „Подобряване на материалната база на Домашен социален патронаж –  Берковица“, с чието реализирането се създават условия за подобряване на качеството и разширен обхват на предлаганите услуги от ДСП.
Проектът се изпълнява по Целева програма „Подобряване на материалната база и автопарка за разнос на храна на домашен социален патронаж“, финансиран съгласно Договор за съвместна дейност № РД04-45 от 20.05.2024 г., сключен между Фонд „Социална закрила“ към Министерството на труда и социалната политика и Община Берковица.
Общият бюджет на проекта е в размер на 55 936,00 лв., от които 44 748,80 лв. финансиране от ФСЗ и 11 187,20 лв. собствени средства.
23.10.2024, 14:42 часа
88 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha