Вече и във Враца! Хрупкаво пържено пиле с доставка до дома и офиса чрез Foodbox /снимки/

Вече и във Враца! Хрупкаво пържено пиле с доставка до дома и офиса чрез Foodbox /снимки/ Нов обект за бързо хранене във Враца ще зарадва всички любители на хрупкавото пържено пиле, научи агенция BulNews.
Специалитетите се приготвят по уникална рецепта, вдъхновена от KFC, но с прясно пилешко месо от български ферми, което гарантира високо качество и превъзходен вкус. 
Обектът се намира на бул. „2-ри юни“, на болницата, срещу такситата. Там ще откриете богато меню, подходящо за всеки вкус: 
• Парчета пиле – класическо пържено пиле, овкусено с подбрани подправки за уникален вкус.
• Пилешко филе – сочно и крехко, за тези, които предпочитат по-леките хапки. 
• Парти бутчета – малки, но изключително вкусни бутчета, идеални за споделяне. 
• Крилца – хрупкави и сочни, приготвени до съвършенство. 
Можете да изберете различни комбинации - „Бокс меню“, „Кутия за двама“, както и „Семейна кофа“. Към вкусното хрупкаво пиле са включени и любимите на малки и големи пържени картофки, с което насладата от хапването става пълна. 
Новият обект предоставя възможност не само да се насладите на място на вкусното пържено пиле, но и да го поръчате директно до вашия дом или офис чрез лидера в доставката на храна във Враца - Foodbox. Това прави хапването още по-лесно и удобно за всички, които искат да опитат специалитетите, без да напускат работното място или комфорта на дома. 
Собствениците са подготвили и специална оферта за клиентите на платформата. Всеки, който поръча семейна кофа през Foodbox, ще получи безплатно 1 литър Coca-Cola или 1.5 литра минерална вода „Банкя“. 
Обектът ще работи всеки ден от 9 до 21 часа, за да може да посрещне нуждите както на сутрешните, така и на вечерните клиенти. 
Новият обект за бързо хранене съчетава удобството на бързото обслужване с качеството на добре приготвеното пържено пиле. Независимо дали сте на път, или търсите нещо вкусно за обяд или вечеря у дома, това е мястото, което ще ви предложи незабравим вкус. Не пропускайте! 
Опитайте вкусните изкушения още сега – в новия обект за бързо хранене на бул. „2-ри юни“, или чрез Foodbox. Благодарение на любезните куриери, вкусното пържено пиле вече е само на няколко клика разстояние. 
Вашата следваща вкусна хапка е на път към вас – от кухнята до вашата врата!
23.10.2024, 10:09 часа
2539 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha