С игрите от Egypt Quest Dice VIP не може да бъде скучно

С игрите от Egypt Quest Dice VIP не може да бъде скучно Светът на игрите е интересен и бързо променящ се, а понякога ексклузивните предложения са най-приятните. Доказателство за това е гейминг режимът Egypt Quest Dice VIP, който откриваме ексклузивно и само в уебсайта, партниращ си с футболния гранд ЦСКА, а отскоро и с волейболния ЦСКА.
Този режим на игра предлага четири различни наградни фонда, разделени като PLATINUM, GOLD, SILVER и BRONZE.
Тук трябва да се отбележи, че и четирите типа награди са прогресивни. Това означава, че при тях стойността на наградите се натрупва, докато не бъдат спечелени от потребителите с най-голям късмет.
Игрите от Egypt Quest Dice VIP могат да бъдат лесно разпознати, тъй като са маркирани с двете буквички EQ. А пълният им списък е както следва: Dice of Ra EQ, Burning Dice EQ, 20 Super Dice EQ, Halloween Dice EQ, Brilliant Dice EQ и Egypt Dice EQ.
В даден момент потребител може да бъде избран на случаен принцип, получавайки шанс да се пребори за някоя от гранд наградите. Самите слотове са разработени от българския провайдър Amusnet, което е гаранция за безупречното им качество.
В сайта, който спонсорира също пловдивските грандове Ботев и Локомотив, могат да бъдат открити още множество други предложения за най-големите ентусиасти.
Уебсайтът напомня на всички, че хазартните игри могат да служат единствено за забавление, и не бива да се приемат като средство за забогатяване.
18.10.2024, 16:12 часа
530 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha