Наградиха 7 млади лекари от Видин

Наградиха 7 млади лекари от Видин Регионалната колегия на Българския лекарски съюз (БЛС) във Видин връчи грамоти на 7 млади лекари, постъпили на работа във видинската болница през последната година. Надявам се, повече млади колеги да започнат практика и дейност в областта, каза председателят на колегията д-р Борислав Милчев.
Докторите Таня Тодорова, Елизабет Маринова, Борис Проданов, Людмил Иванов, Анна Петрова, Калоян Стоянов и Елвира Димитрова са вече част от нашата колегия и от състава на Многопрофилната болница за активно лечение „Св. Петка“, допълни д-р Милчев.
„Пожелавам ви да бъдете упорити и търпеливи. Бъдете здрави, трудете се и успехи“, с тези думи към младите лекари се обърна д-р Вилхелм Елисеев, който получи наградата за лекар на годината.
Д-р Людмил Иванов благодари на ръководството на болницата за това, че създава благоприятна среда на всички специализанти.
Директорът на видинската болница д-р Ивета Найденова уточни, че новите лекари са започнали работа в отделенията по кардиология, вътрешни болести, пулмология, кожни болести, психиатрия, неврология и по рентгенология. И пожела на младите си колеги да се възползват от факта, че около тях има лекари с голям професионален опит и квалификация. Радвам се, че са избрали Видин, където да градят своята професионална кариера. Ние ще им помагаме и ще ги подкрепяме, подчерта д-р Найденова.
Младите лекари получиха грамота и подарък от регионалната колегия на БЛС.
18.10.2024, 16:44 часа
365 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha