Безумна наглост! Шофьор на "Мерцедес" едва не влезе в хипермаркет във Враца /снимка/

Безумна наглост! Шофьор на "Мерцедес" едва не влезе в хипермаркет във Враца /снимка/ Безумията в начина, по който масово врачани паркират колите си, вече вземат сериозен връх, сочи проверка на медията ни.
За поредния наглец зад волана сигнализира редовен читател на BulNews. Човекът е изпратил в редакцията ни снимка на лек автомобил „Мерцедес“ с регистрационен номер ВР 0393 СХ. На фотоса се вижда, че колата е спряна точно на входа на хипермаркет в квартал „Медковец“, като по всичко личи, че водачът на иначе лъскавото возило грам не се е притеснил от постъпката си.
Човекът явно е бързал прекалено много, за да не изпусне някоя друга промоция в магазина или пък не е искал да даде пари за торбички. Така, за да не се притеснява дали ще успее да изнесе покупките си преди да ги изпусне, е решил да спре директно на входа, за да се улесни максимално. 
Жалко, че входната врата на хипермаркета е прекалено малка за автомобили и шофьорите им няма как да влязат да пазаруват директно с тях. Може би при строежа на следващия обект трябва да се вземе под внимание тази идея и инвеститорите да се погрижат клиентите да се чувстват максимално комфортно – като обикалят щандовете с возилата си, а не с някакви си кошници или пазарски колички…
14.10.2024, 09:36 часа
5360 2
Коментари

14.10.2024, 16:17 часа
Явно много врачани не знаят и за това се възмущават! Точно на тези места хипермаркетите обособяват места за инвалиди-мозъчни инвалиди. Не са маркирани за да не се чувстват стигматизирани болните. Има хубав виц за приликата между глупостта и смъртта..

Фико

14.10.2024, 11:02 часа
Хаххааха! Тумбак нещастен - да се качи отгоре на дедовия на управителя с талигата си, да му стане най-удобно!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha