Асистентка на Кание Уест го съди за изнасилване /снимки/

Асистентка на Кание Уест го съди за изнасилване /снимки/ Бившата асистентка на Кание Уест Лорън Пишота заведе дело срещу рапъра, обвинявайки го в изнасилване. Инцидентът, каза тя, се е случил преди няколко години по време на запис в студио на рапъра P. Diddy, който е арестуван и е обвинен в трафик на хора и участие в проституция.
Самият П. Диди обаче не е пряко замесен в инцидента, уверява Page Six. Пишота каза, че Кание е този, който е поръчал напитката за нея, очевидно съдържала наркотици. След като я изпила, Пишота се почувствала "дезориентирана" и загубила контрол над тялото и речта си. На следващата сутрин се почувствала засрамена, въпреки че не си спомняла в детайли какво точно й се случило.
Лорън твърди, че самият Кание й е признал всичко много по-късно. Той бил казал, че между тях е имало нещо, намеквайки за същата вечер в студиото.
До този момент Пишота се самообвиняваше, мислейки, че по някакъв начин се е опозорила вечерта. Когато разбрала какво наистина се е случило, била шокирана и „отвратена“. Това повлияло на желанието й да се дистанцира от рапъра.
Лорън Пишота по-рано обвини Кание Уест в тормоз. Също така в съдебния си иск тя разкри подробности за сексуалния живот на рапъра със съпругата му Бианка Ченсори.
Уест на свой ред заяви, че самата Пишота го е преследвала и се е опитала да го съблазни
14.10.2024, 15:18 часа
362 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha