Възмутени пътници прекъснаха орален секс в самолет

Възмутени пътници прекъснаха орален секс в самолет Пътници на авиокомпания EasyJet, правили секс пред своите спътници, вече са обвиняеми по наказателно дело, съобщава The Sun.
На 3 март 2024 г. 22-годишният Брадли Смит и 20-годишната му приятелка Антония Съливан се връщали в Бристол от испанския остров Тенерифе. Малко след излитането младежът помолил момичето да му направи орален секс. Тогава Антония хвърлила няколко палта в скута на спътника си, след което „последвали енергични движения на ръцете“.
Момичето нямало време да изпълни молбата на любовника си, защото се натъкнало на гнева на спътниците си: покварените действия бяха забелязани от мъж на съседната седалка и жена с дъщеря си - тийнейджърка, седяща отзад. Пътниците се оплакали на екипажа.
Въпреки че Съливан твърди, че просто масажирала краката на Смит, двойката била посрещната от полицията при кацането. Двамата пътници са били изправени пред съда по наказателни обвинения и в резултат са признати за виновни и осъдени на общественополезен труд.
11.10.2024, 14:15 часа
432 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha