Зов за помощ: Учителка от Враца се бори с коварно заболяване, има нужда от подкрепа

Зов за помощ: Учителка от Враца се бори с коварно заболяване, има нужда от подкрепа Учителка от Враца се бори с коварно заболяване, а за лечението му са нужни средства, с които семейството не разполага, научи агенция BulNews.
Галя Попова е майка на 4-годишно дете. Тя и съпругът ѝ дори вече са ипотекирали жилището си. Кредитите покриват известна сума, но тя се оказва недостатъчна за последния етап на лечението на жената в чужбина.
„За пръв път беше видян през 2020 г. туморът. Имам две неуспешни операции в България. След много опити да продължа лечението си у нас ми беше отказано с аргумент, че тук няма лекарства. Принудих се да отида в клиника в Турция”, споделя Галя.
Със собствени сили семейството ѝ успяло да осигури 3-годишно лечение. През януари се наложило жената да започне системна химиотерапия и последваща лъчетерапия.
Близки, приятели и колеги на болната учителка също се опитват да помогнат.
„Всяка майка ще разбере положението, в което се намира Галя. Тук въпросът е всеки да дари по малко, колкото може”, каза Мая Методиева, която е приятелка на борбената жена. 
„Трябва да я подкрепите, защото децата в училище много я обичат и я очакват да се върне с нетърпение”, каза колежка на Галя Попова.
Нужната сума, за да бъде довършен този етап на лечение, е 50 000 лв.
Ако желаете да помогнете на Галя в борбата ѝ с болестта, може да го направите като преведете средства по следната банкова сметка:
Титуляр: Галина Олегова Попова
IBAN: BG24STSA93000030219814
BIC: STSABGSF
Основание: лечение
11.10.2024, 08:40 часа
2397 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha