„Загледах се“: Дядка блъсна паркирана кола пред магазин в Монтанско и избяга /видео/

„Загледах се“: Дядка блъсна паркирана кола пред магазин в Монтанско и избяга /видео/ Възрастен шофьор е блъснал паркирана кола пред магазин в Бойчиновци, научи агенция BulNews. 
За случая разказа близък до потърпевшата собственичка. В неделя по обяд тя била паркирала личния си автомобил БМВ Х3 пред магазина си. Докато си седяла на масичка пред обекта, изведнъж колата ѝ била натресена от „Опел Корса“. 
Другото возило е било шофирано от дядо на възраст над 70 години. Той се опитал да се оправдае, че се е разсеял, загледал се на някъде, и не видял паркирания автомобил.
Инцидентът е станал на главния булевард „Георги Димитров“ в Бойчиновци, на прав участък, с идеална видимост. 
Собственичката на колата подала сигнал на тел. 112 и на мястото пристигнала полиция. По думите на свидетелите обаче, служителят на реда просто посъветвал водачите да си съставят двустранен проток и си тръгнал. 
След като органите на реда напуснали местопроизшествието, дядката решил, че не иска да признае вината си и също избягал без протокол. Наложило се отново да се вика полиция и ченгетата да търсят виновника в дома му. 
По думите на собственичката на колата, щетата е сериозна – задна броня, гърне и др. и възлиза на поне 700-800 лв. 

10.10.2024, 09:18 часа
2778 1
Коментари

Враца Баце

10.10.2024, 09:56 часа
А нашия Врачанския кмет преди седмица го видях как си забрави колата изключена от скорост и колата се удари в оградата на строителен обект в близост до блока ми и най-безцеремонно си сложи качулката на главата,качи се в колата и си замина...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha