Дъждът ги почна! Тежка катастрофа с ТИР затвори АМ "Хемус" и в двете посоки /снимки/

Дъждът ги почна! Тежка катастрофа с ТИР затвори АМ "Хемус" и в двете посоки /снимки/ Тежка катастрофа с ТИР затапва движението по АМ „Хемус“ и в двете посоки, научи агенция BulNews.
Пътният инцидент е станал преди минути при тунел "Витиня" в посока София.
Според първоначалната информация, ТИР се е поднесъл на мокрия от дъжда асфалт, завъртял се е и се е обърнал, помитайки част от предпазната мантинела и навлизайки и в другото пътно платно. 
Вследствие на инцидента по пътя са разпилени плодове, които били превозвани с камиона, както и чаркове от него.
Към момента няма информация за състоянието на шофьора, но свидетели твърдят, че той е пострадал. 
Пътуващи от и към столицата споделят, че вече има образувано голямо задръстване, като тапата расте с всяка изминала минута.
Съветваме шофьорите да се въоръжат с търпение, докато пътят бъде освободен и разчистен.
На мястото на катастрофата вече има патрул на полицията, който работи по документирането на случая и следи за безпроблемното осъществяване на иначе затруднения трафик.
От АПИ съобщават, че временно е ограничено движението и в активната, и в изпреварващата лента в посока Варна, както и по изпреварващата лента в посока София. Трафикът за Варна се осъществява в аварийната лента, а в посока столицата - в активната и аварийната лента. Движението се регулира от "Пътна полиция". Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост!
09.10.2024, 15:17 часа
2876 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha