Днес ще бъде слънчево, очакват ни температури до 24 градуса

Днес ще бъде слънчево, очакват ни температури до 24 градуса Днес ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще са между 24° и 29°, в София - около 24°.
По Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще бъдат между 20° и 24°. Температурата на морската вода е 21°-22°. Вълнението на морето 1-2 бала.
В планините ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 18°, на 2000 метра - около 12°.
В петък облачността ще се увеличи и на места в Западна България ще превали. Ще е все още топло, но след обяд, с ориентиране на вятъра от северозапад ще започне захлаждане. През нощта срещу събота и в събота валежите ще продължат на изток; има повишена вероятност на места в Централна и Източна България да са значителни. Вятърът от северозапад временно ще се усили, в източната половина от страната ще се ориентира от север-североизток. До вечерта валежите ще спрат, вятърът ще отслабне. Температурите ще се понижават.
10.10.2024, 08:03 часа
124 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha