ЕГН-то не прощава! Разсеян дядка върна назад и сгази жена в Монтанско, вдигнаха я за болницата

ЕГН-то не прощава! Разсеян дядка върна назад и сгази жена в Монтанско, вдигнаха я за болницата Дядо блъсна възрастна пешеходка в Монтанско, съобщиха от МВР в областния град.
Пътният инцидент е станал вчера, около 13 часа, на ул. "Петроханска" в Бързия. 72-годишен водач от същото село връщал на заден ход лек автомобил „Ситроен Ксара Пикасо" с монтанска регистрация, когато блъснал 79-годишна местна жителка. 
След произшествието на мястото пристигнал екип на полицията. Униформените са направили проби за употреба на наркотични вещества и алкохол на водача, като резултатите са отрицателни. 
Поради невъзможност да бъде изследвана с техническо средство за употреба на алкохол, на пешеходката е издаден талон за медицинско изследване. Тя е прегледана във Филиала за спешна медицинска помощ в Берковица, където е установено, че е с рана на главата и съмнение за комоцио. Бабата е освободена за домашно лечение. 
По случая е извършен оглед на местопроизшествието и образувано досъдебно производство по чл. 343, ал.1, буква "б" вр. чл. 342, ал.1 от НК.

*Снимката е илюстративна
08.10.2024, 12:09 часа
3444 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha