Лора Овчарова и Радослав Златанов са новите „Мис и Мистър Козлодуй” /снимки/

Лора Овчарова и Радослав Златанов са новите „Мис и Мистър Козлодуй” /снимки/ 19-годишните Лора Овчарова и Радослав Златанов станаха „Мис и Мистър Козлодуй 2024” на конкурса, който се проведе в хитовия комплекс “ФКВ Парадайс” в Гложене, съобщи организаторът на проявата Ивайло Йосифов..
Те бяха избрани сред 10 момичета и момчета на възраст от 17 до 27 години. Техни първи подгласници станаха Лусия Величкова и Йоан Георгиев.
На третото място се класираха Магдалена Янчева и Денислав Николов.
176-сантиметровата Лора е сред топ лицата на XMG и силна кандидатура на Северозапада в битката за короната на най-красивата българка за 2024-та година, а Радослав е сред най-популярните млади фризьори в региона, чиято огромна агитка в комплекса домакин, силно го подкрепи и помогна за неговата победа.
Конкурсът е част от веригата, която ще избере новата „Мис България”. Организатори на бляскавото събитие бяха „Intermodels” и „X Model Group”, както и генералните спонсори и домакини от комплекс “ФКВ Парадайс” - Гложене. Събитието подкрепиха и елитната винарна “Лиляче”, “Muvix digital agency” и “X party agency”. Ударно начало направиха моделите с модна адаптация на стрийт културата, като една от най-популярните световни визии съчетаваща удобство, сексапил и личностен щрих.
В състава на журито бяха Топ моделите на Северозапада: Светлана Стойкова – “Мис Козлодуй 2019” и “Мис Северозападна България 2021”, Александър Симов - “Мистър Северозападна България 2016”, Актуалната „Мис Козлодуй” - Полина Янева и Ивайло Йосифов - мениджър на агенцията на Северозапада и собственик на легендарния националния конкурс “Мис Черно море”.
Победителите в бляскавата надпревара получиха луксозна козметика от немската компания “LR”, а фабрика за бельо и бански костюми “Charm” зарадва всички претенденти с плажни костюми. 
Лошото време не попречи на организатори и участници да проведат надпреварата за най-красивите млади хора от Козлодуй и региона при огромен интерес.
Водеща на събитието беше офис мениджърът на „X Model Group“ Зорница Димитрова, която допринесе допълнително за доброто настроение на гостите на модното парти, с което модели и посетители в луксозния комплекс изпратиха  подобаващо лято’2024.
Официален фотограф на събитието бе Петър Цонев.
08.10.2024, 10:09 часа
2141 1
Коментари

Ехчо

08.10.2024, 11:17 часа
Егати, егати - три миски от 6 кандидати :)
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha