От последните минути! Кола пламна в движение на пътя Враца-Оряхово /снимки/

От последните минути! Кола пламна в движение на пътя Враца-Оряхово /снимки/ Кола се запали в движение край Враца, видя отново само репортер на агенция BulNews.
Ужасяващата случка е от преди минути, на пътя между Оряхово и областния град.
Мъж и жена на около 70 години пътували с личния си автомобил „Фиат Пунто“ в посока Враца. Възрастното семейство е родом от града под Околчица, но през летния сезон живее в Алтимир. Пред наш репортер двамата разказаха, че днес решили да зазимят къщата на село и да се приберат във Враца. Докато пътували обаче, в района на бившия КПП на КАТ /известен като „Баба Яга“/, жената усетила мириса на бензин, а секунди по-късно от автомобила започнал да излиза дим. Дядото реагирал бързо, спрял колата и двамата слезли от нея. Хората успели да свалят всичкия си багаж и точно в този момент колата избухнала в огромни пламъци.
За щастие възрастните хора не са пострадали при инцидента, но возилото, както и личните им документи, са изгорели напълно.
В момента на мястото има екип на пожарната, както и два патрула на полицията. Униформените работят по документирането на случая и са регулирали движението, което е било спряно за кратко. Благодарение на светкавичната реакция на огнеборците, пламъците са загасени бързо, а пътното платно вече е почистено и трафикът се осъществява нормално. Кола е преместена встрани от пътя и не пречи на движението. Очаква се всеки момент на мястото да пристигне „Пътна помощ“, която да вдигне изгорелия автомобил.
07.10.2024, 11:27 часа
4528 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha