Шкумбата с вицове за цял спектакъл празнува 70 г. живот и 50 г. на сцена

Шкумбата с вицове за цял спектакъл празнува 70 г. живот и 50 г. на сцена “120 години не стигат! Смях ли беше, да го опишеш” е името на спектакъла, с който Димитър Туджаров-Шкумбата ще отбележи двата празника.
“Случвало ли ви се е да ви звънне телефонът, докато сте върху тоалетната чиния? Да си купите чадър и да спре да вали?”, ще пита комикът в представлението на 12 октомври от 20.00 часа в "Джой Стейшън" в Студентски град в столицата.
На спектакъла ще присъстват и специални гости. "Каня млади таланти деца и малко по-големи, които са толкова качествени, че трябва да ги дават постоянно", казва той.
Така, публиката ще чуе 15-годишният Крум Крумов, който в певчески конкурс на 60 държави, печели първо място. Ще присъства и група „Тефтени", която създава своя авторска музика, в която вплита българския фолклор. Само преди няколко седмици те издадоха дебютния си сингъл "Тефтена" и активно продължават работа по записването на още няколко песни и първия им музикален клип.
Там ще и д-р Владимир Величков, който преподава кавал, камерни състави и оркестър в Националното училище по изкуства в Плевен, и който е вторият награден българин след Ибряма със световна награда от Лос Анджелис.
05.10.2024, 08:40 часа
408 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha