Мартин Харизанов: Аз съм човек на решенията и действията /снимки/

Мартин Харизанов: Аз съм човек на решенията и действията /снимки/ Г-н Харизанов, с каква нагласа влизате в тази предизборна кампания?
Силният екип на ГЕРБ-СДС няма нужда от представяне. Влизаме в предизборната кампания обединени и сигурни в победата. 
Познавате ни и знаете, че работим честно, с ясна визия и приоритети за развитието на всяко едно населено място от областта.
Хората в цялата страна се измориха от избори. Те искат стабилно управление, сигурна държава, спокойна и предвидима среда за бизнес, ниски данъци и справедливи закони.
Ние от ГЕРБ-СДС можем да гарантираме това - да осигурим стабилна и сигурна среда за развитие на всички граждани на България!
А аз гарантирам, че ще защитавам безкомпромисно интересите на хората от област Враца в Народното събрание.

Г-н Харизанов, кои според Вас са най-големите предизвикателства за нашето общество в момента и как можем да ги решим?
Знаете, че аз съм човек на решенията и действията. В решенията си винаги се ръководя от гласа на хората в област Враца. Според нуждите и приоритетите на моите съграждани, аз структурирам и своята програма за развитие на областта, както и задачите, които трябва да изпълня в качеството си на народен представител. 
Наясно сте обаче, че колкото и усилия да полага един човек, той не може да постигне големите цели без съдействието на своите колеги в Парламента.
Това, което хората трябва ясно да разберат е, че тези, за които гласуват на изборите - те ще определят съдбата им в следващите години. 
Няма нужда да давам пример, защото всички сме свидетели на безвремието, в което е поставена страната ни през последните четири години. Експериментите с управлението на България донесоха единствено несигурност. Липсата на редовно правителство създаде среда за спекулантите и сериозно навреди на бизнеса и на живота на всеки един гражданин. Време е да се върнем в реалността и да спрем с експериментите, защото смисълът на политиката не е да бъде състезание по надвикване и популизъм в парламента, а стремеж за реализация на политиките, които наистина работят за хората. 
Приоритет в моята работа е жителите от област Враца да живеят сигурни за утрешния ден. 
Да получават справедливи доходи за своя труд. Да бъдат спокойни за това, че ще получат качествено здравеопазване и грижи за възрастните хора, че децата и младежите ще имат добро образование и ще се реализират в България. 
Това е и политиката на ГЕРБ-СДС. Ние гарантираме, че ще вложим нашите усилия, за да възстановим липсващите стабилност, предвидимост и прозрачност в страната в дългосрочен план.

Как можем да се преборим с апатията и липсата на гражданска активност у голяма част от младите?
Истината е, че това е една нелека задача. Ежедневно се срещам с млади хора от цяла област Враца и това, което те споделят в разговорите ни е, че са уморени от тази несигурност и турбулентност, с която се сблъскват ежедневно. 
Именно поради тази причина проведохме среща с актива на МГЕРБ-Враца преди броени дни, в която обсъдихме не само предстоящите парламентарни избори, но и начините, по които можем да убедим младежите, че е важно да бъдат активни и да заявяват открито своята гражданска позиция. 
Нищо в едно общество не се променя и не се развива, ако стоим отстрани и чакаме някой друг да го свърши. Всичко добро и полезно за една общност е плод на колективни усилия. Безразличието определено не е решение на нито един проблем. 

Какъв според Вас е основният проблем в работата на служебните правителства и кратките мандати на управление, съответно? 
Изключително важно е всички наши съграждани да разберат, че няма как да постигнем заложените дългосрочни цели за развитието на област Враца и на държавата ни, ако нямаме стабилно правителство, което да реализира пълен мандат и да работи с ясна визия за развитие на регионите, включително и нашият.
Невъзможно е да се реализират стратегически цели, ако се работи „на парче“, за времеви периоди от 3-6 месеца или максимум 1 година. Отговорността се „размива“, а контролът след това е още по-сложен.
Важно е във всеки един ресор в държавата да стоят начело доказани професионалисти, които знаят, могат и работят умно и последователно за развитие на регионите. За тази цел обаче, те ще се нуждаят от време и стабилни условия на работа, в които да могат спокойно да реализират заложените цели и проекти. 
Ние от ГЕРБ-СДС  гарантираме сигурност и стабилност!
Гласувайте за ГЕРБ-СДС с №18 и преференция 102 за Мартин Харизанов.                                                         

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
03.10.2024, 09:09 часа
1081 0