Харесали сте си някого? Опитайте с микрофлирт

Харесали сте си някого? Опитайте с микрофлирт Флиртът е умение, което всеки трябва да владее. Ако все още не сте готови директно да покажете чувствата си към човека, когото харесвате, струва си да овладеете техниката на микрофлирт, съветва Константин Завялов.
Микрофлиртът е "по-мека" техника за флирт. Разбира се, включва едни и същи части - тактилна и вербална.
„Ако говорим за микрофлирт, винаги има зрителен контакт, леки комплименти, активност в социалните мрежи, която не натоварва партньора", споделя експертът.
По правило микрофлиртът ви позволява да покажете съчувствие, без да нарушавате границите на човека. Основното му предимство е, че избягвате неудобството и можете да се върнете към обичайния си приятелски формат по всяко време.
Няма нужда да гледате другия в очите си, без да отмествате поглед. Едва, когато и двамата се почувствате по-удобно, по-близки, можете да задържите контакта с очи.
Мъжете, както и жените, обичат да получават комплименти. Затова и това е най-лесният начин да привлечете вниманието на другия човек - с комплимент. Със сигурност няма да остане безразличен.
Не бързайте да говорите за чувства. Ако събитията се развият благоприятно по време на комуникацията, можете ненатрапчиво да намекнете на човека, че изпитвате не само приятелски чувства към него...
06.10.2024, 11:00 часа
224 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha