От последните минути! Кола предизвика тройна катастрофа на възлов булевард във Враца, тапата е огромна /снимки/

От последните минути! Кола предизвика тройна катастрофа на възлов булевард във Враца, тапата е огромна /снимки/ Тройна катастрофа е станала преди минути във Враца, видя отново само репортер на агенция BulNews.
Пътният инцидент е станал на бул. „Мито Орозов“, на около 100 метра преди светофарите, познати на врачани като „Карл Маркс“, в посока площад „Руски“ .
Възрастен шофьор с врачански „Фиат“ е ударил пловдивско камионче „Ивеко“ в лявата му страна, а след това се забил и в лявата част на „Мерцедес“ с врачански номера.
Към момента не са ясни причините, довели до зрелищния инцидент.
И трите возила са управлявани от мъже, като за щастие при произшествието няма пострадали.
Нанесени са обаче материални щети по автомобилите. Най-сериозни са по „Фиат“-а, който освен че е огънат, е и със счупено стъкло на дясната врата.
Заради катастрофата са заети и двете ленти в посока пл. „Руски“ и вече се е образувало голямо задръстване. Съветваме преминаващите да бъдат внимателни, тъй като шофьорите навлизат в насрещното с автомобилите си, за да заобиколят катастрофиралите возила, което е предпоставка за друг пътен инцидент.
Очаква се тепърва на местопроизшествието да пристигне екип на „Пътна полиция“, който да документира случая и да позволи колите да бъдат преместени на безопасно място.
02.10.2024, 14:15 часа
5226 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha