Среднощен набез! Хлапаци набиха лекар и ограбиха здравната служба в северозападно село

Среднощен набез! Хлапаци набиха лекар и ограбиха здравната служба в северозападно село Криминалисти от Белоградчик разследват грабеж, извършен призори на 1 октомври в село Гара Орешец.
Към 4.30 часа неизвестни лица разбили входна врата и проникнали в местната здравна служба. 53-годишен стоматолог от Белоградчик, който останал да пренощува там, бил ударен с метален предмет в областта на лицето. Нападателите отнели от чанта в помещението парична сума в размер на около 400-500 лева и избягали.
Оперативна група е извършила оглед на местопроизшествието. В хода на предприетите незабавни действия по случая били задържани 18-годишен от село Медовница и 16-годишен от Гара Орешец. Двамата са приведени в полицейския арест.
В процес на установяване е съпричастността им към още едно престъпното деяние, осъществено в нощта на 30 септември срещу 1 октомври – кражба на метална каса с документи от пощенската станция в Гара Орешец.  Касата била намерена с взломена ключалка, без липси, в района на железопътната гара в селото.
Работата на разследващите по случая продължава в рамките на образувано досъдебно производство. 
02.10.2024, 10:36 часа
1426 1
Коментари

Аз съм

02.10.2024, 11:15 часа
Етноса! Етноса на айдуците???
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha