Предстои уикенд на високите скорости и адреналина, Враца ще бъде домакин на рали за ентусиасти

Предстои уикенд на високите скорости и адреналина, Враца ще бъде домакин на рали за ентусиасти Враца ще бъде домакин на рали за ентусиасти, съобщиха от общината.
На 5 и 6 октомври пътят за Леденика ще бъде трасе на високите скорости и адреналина. В спортната проява участие ще вземат над 80 любители. Второто издание на Rookies' Rally Sprint обещава да бъде още по-зрелищно от първото събитие в Балчик, в което взеха участие над 70 ентусиасти.  
Основната цел на събитието е създаването на съревнование в приятелска атмосфера, в каквато любители и професионалисти имат възможността да се учат едни от други. Затова първо ще стартират опитни състезатели, които ще демонстрират техники за управление и контрол на автомобила. По този начин любителите на високите скорости ще имат възможността да усъвършенстват уменията си в подходяща среда и да обогатят опита си.
На 5 октомври /събота/ от 8.30 часа на площад „Христо Ботев“ ще се извършат необходимите проверки на автомобилите на участниците, като след това в 12 часа ще бъде даден старт на опознавателните сесии на трасето.
Официалното откриване на ралито е в 19 часа на картинг пистата.
Демонстрационните сесии с всички участници ще се проведат на 6 октомври /неделя/ от 10 до 17 часа.
Очакваме Ви! Повече за програмата може да откриете ТУК.
01.10.2024, 12:45 часа
442 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha