Как да различите щедростта на мъжа от желанието му за манипулация

Как да различите щедростта на мъжа от желанието му за манипулация Повечето жени смятат щедростта за една от основните черти на характера на истинския мъж.
Силният пол се е научил да манипулира слабия, така че трябва да внимавате, като се научите да различавате щедростта от манипулацията.
Нека видим кои знаци показват, че мъжът е наистина щедър към вас го прави от дъното на сърцето си.

Щедрият мъж не иска нищо в замяна
В повечето случаи хората са устроени по такъв начин, че когато получим нещо приятно, искаме да върнем услугата. Манипулаторите разбират това много добре, затова дават нещо, за да поискат услуга в замяна. Подаряват цветя, водят ви на кино и ресторанти и след това ви молят за неща, позовавайки се на нещата, които са ви подарявали. Това е игра на съвестта, но проблемът е, че в любовта основна роля играе не измамата, а желанието да направим живота на любимия човек по-добър. Влюбеният и честен мъж няма да иска нищо в замяна, защото той прави добро за вас и прави подаръци просто така - да види щастието ви и да се усмихне.

Щедрият мъж прави подаръци без повод
Манипулаторът може да ви подари нещо много скъпо, но само за рождения ден или новогодишните празници. Това няма да са спонтанни посещения на кино, ресторант или някакви красиви неща. Манипулаторите най-често дават нещо само когато има причина. Впоследствие такъв човек ще оправдае алчността си с думите, че „сега не е време за подаръци“.

Щедрият мъж влага също и време
Манипулаторите подаряват предимно клишета – цветя, сладки, пръстени. Един истински щедър и мил мъж дава нещо по-важно – времето си. Той може да няма пари за нещо много скъпо, но постоянно ще харчи времето и енергията си за вас. Манипулаторите, ако имат пари, често „се откупуват“ с някои обикновени подаръци, за да не губят време за любимия си, което искат да посветят на забавление и комуникация с приятели. Първоначално такива представители на по-силния пол изглеждат много приятни, но след това изведнъж показват истинското си лице. Бъдете внимателни с тях.
Експертите предупреждават - ако по някакъв начин се чувствате неспокойни, когато любимият мъж ви прави подаръци, това означава, че може да сте манипулирани. Подаръците, които са поднесени от сърце, се приемат лесно и безпроблемно. Запомнете и това.
05.10.2024, 10:00 часа
172 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha