Нидал Алгафари: Следващото правителство е почти невъзможно

Нидал Алгафари: Следващото правителство е почти невъзможно „Без съмнение тези избори са много различни, дори само заради това, че ДПС имат две фракции, които ще участват. Който и да прогнозира какво ще се случи, рискува да сбърка. Не бих се изненадал, ако има повече гласуващи. На този вот ще има преброяване на купените и контролираните гласове. Има конкретна формация, която няма на какво друго да разчита. Ще бъдат ограничени и смазани всички останали купувачи на гласове. Това е т.н. „Движение за права и свободи – Ново начало” на Делян Пеевски. Неговият личен рейтинг е много нисък”. Това заяви в ефира на Нова телевизия журналистът Петко Георгиев.
„Купуване на гласове имаме от много години. Дали ще ги купи един, или двама-трима не е толкова значително. По-важно е дали хората на Пеевски ще победят тези на Доган. Дали тези малки формации ще влязат в НС”, обясни пиар експертът Нидал Алгафари.
Според него следващо правителство е почти невъзможно.
Георгиев обаче е на друго мнение.
„Този път има шанс да се състави кабинет, който да не по познатия калъп. Някакво между хора, които иначе не се харесват. Перспективата да се отиде отново на избори през март не е привлекателна за партиите”, поясни журналистът.
26.09.2024, 10:54 часа
199 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha