Будали и тарикати! Чорбаджията на мандра "Пършевица" Димитър Зоров язди уникално "Lamborghini Urus" за 800 бона

Будали и тарикати! Чорбаджията на мандра "Пършевица" Димитър Зоров язди уникално "Lamborghini Urus" за 800 бона Селскостопанският олигарх Димитър Зоров, собственик на любимата мандра на властта „Пършевица” във Врачанския Балкан, е горд собственик на уникално "Lamborghini Urus Performante", чиято цена стига 800 000 лева, съобщи Narod.bg.
SUV-ът в искрящо зелено на елитната италианска марка крие под капака 666 конски сили, всяка от които излиза по 1000 лева без ДДС, доволен е източникът ни.
Бижуто на четири колела хитро е скрито зад граница, далече от завистливи очи на неговите клиенти. Възпитаникът на милиционерската школа в „Симеоново” язди "Ламборгини"-то само в Гърция, като често може да бъде забелязан да пили гуми в Солун. Не е тайна, че мултимилионерът притежава няколко лукс имота в южната ни съседка, където прекарва по цели лета.
Хипер автомобилът е поредното попълнение в колекцията на Димитър Зоров. Както вече писахме, миналата есен милионерът, основен доставчик на храна в училищата в цяла България, брои четвърт милион за BMW i7, което поля с тежки трапези в компанията на шефове от Държавен фонд „Земеделие”, основен спонсор на бизнеса му.
Според наши източници, до лятото на 2023-а Димитър Зоров е получил 10 милиона лева пряка помощ от ДФЗ. Кашкаваленият бос прибрал и други 20 млн. лева по схемата „Училищен плод и мляко” в София и цялата страна.
Сега виждаме и как се харчат милионите от обществени поръчки – за ултра скъпи играчки на четири колела, с които баровецът Димитър Зоров събира очите на изумените гърци.
25.09.2024, 11:36 часа
7260 3
Коментари

хаа

25.09.2024, 19:26 часа
Кара е силно казано, че тто пътища нямаме .Така,чееее не му завиждам . .

Врачанец

25.09.2024, 16:20 часа
Ще си купи човечеца. Камионите му не обикалят през Бяла Слатина или Роман за София. Те са със СПЕЦИАЛНИ РАЗРЕШЕНИЯ да си карат през Паволче, Челопек, Литаково и за София. Врачанските милиционерчета стоят МИРНО и гледат в гората, кат минат покрай тях.

haha

25.09.2024, 14:05 часа
боклук за 800 бона. ще застане до някой светофар до ioniq 5n за 150 бона и ще го направи на маймуна. тъпанар
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha