Мрежата прегря! Кола хвърчи в насрещното във Враца, ошашави шофьорите /видео/

Мрежата прегря! Кола хвърчи в насрещното във Враца, ошашави шофьорите /видео/ Объркан шофьор лети с колата си в насрещното във Враца, научи агенция BulNews.
Случаят е от преди 3 дни, на булевард „Васил Кънчов“, а за него ни сигнализира наш редовен читател. Той изпрати в редакцията ни видео, качено и в Tik-Tok, на което се вижда как лек автомобил „Фиат“ се движил доста бързо по булеварда. От кадрите става ясно, че колата пътува от светофарите на автогарата в посока кръговото край бензиностанция „Лукойл“. Изглежда на регулираното кръстовище, водачът на возилото се е ошашавил и вместо да свие в правилната лента, той директно е влязъл в една от тези, които са за насрещно движещите се.
Буден шофьор, който е останал в ступор от видяното, е заснел цялата случка. На видеото се вижда, че колата се движи по-бързо от необходимото, особено в тази опасна ситуация, а движещите се срещу него – в правилната посока, се чудят какво става и как може някой толкова грубо да потъпка Закона за движение по пътищата.
Цяло чудо е, че случилото се се е разминало без да стане инцидент, тъй като в този участък от булеварда често шофьорите се движат с по-висока скорост от разрешената и при евентуален удар, последствията са могли да бъдат фатални.
Благодарение на адекватната реакция на ошашавените от постъпката на своя колега шофьори, до произшествие не се е стигнало.
Видеото може да видите ТУК.
25.09.2024, 10:18 часа
2983 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha