МВР: Врачанин е пострадал в тежката катастрофа край Студено буче, лекари се борят за живота му

МВР: Врачанин е пострадал в тежката катастрофа край Студено буче, лекари се борят за живота му От полицията излязоха с подробности за тежката катастрофа на северния път Монтана-Видин.
Припомняме, че инцидентът стана вчера около обяд, между селата Студено буче и Доктор Йосифово. В произшествието участваха три автомобила, а пътят бе затворен за 3 часа. За него съобщи първо BulNews.
 
 
По първоначална информация се съобщаваше за жертва. От МВР обаче изясниха, че тежко раненият шофьор е оцелял. Той е на 47 години от Враца. Бил е вдигнат със специализиран автомобил и е настанен в монтанската болница, с травма в областта на корема и с разкъсвания на вътрешни органи. Лекарите се борят за живота му. 
Пострадалият е управлявал "Фолксваген Кади", когато по неясни обстоятелства изгубил контрол над управлението и се ударил в автомобил "Субару Легаци", зад волана на който бил 75-годишен видинчанин. С него пътувала и 67-годишна жена.
Участник в инцидента била и "Тойота", управлявана от 51-годишен софиянец, в колата имало и двама младежи на 17 и 20 години. За щастие те се разминали само с уплахата от случилото се.
Униформени направили тестове на другите водачи за употреба на алкохол, пробите им излезли отрицателни.
23.09.2024, 13:05 часа
2489 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha