Ето какво вещаят звездите за днес, 23 септември

Ето какво вещаят звездите за днес, 23 септември Овен
Нещата ще се развиват във ваша полза, но не бива да сте прекалено нетърпеливи. Най-лесно ще ви е, ако сте в по-тесен кръг от хора, тогава ще успеете да се изразите най-пълно. Прекалено пристрастни сте, а това пречи на взаимоотношенията ви.
 
Телец
Ще ви вълнуват много прозаични неща, най-вече парични. Това обаче не ви пречи да виждате поезията в света наоколо. Ами щом парите не стигат, поне сърцето да е пълно, не е ли така?
 
Близнаци
Внимавайте! В желанието си да се представите в най-добрата си светлина или пък обсебени от една идея, сте склонни да поемате необосновани рискове и да похарчите пари, които не са ваши. Просто премислете нещата по-добре.
 
Рак
Днес ще сте много по-спокойни и уверени в себе си, нещата ще стават много по-лесно. Удобен момент да планирате следващата седмица. А вечерта ще намерите и съмишленици за нещата, които обичате да правите.
 
Лъв
Имате нужда някой да вярва във вас, за да успеете. Това може да ви даде крила и да ви накара да постигнете невероятни резултати.
 
Дева
Днес ще сте много по-уверени в себе си и изпълнени с енергия. Хората ще ви слушат някак съвсем естествено и ще следват съветите ви. Може на моменти да изглеждате твърде големи оптимисти, но това е привидно. Ще имате известен вътрешен конфликт заради неосъществимостта на желаното от вас, но това може само да ви амбицира, вместо да ви отчайва.
 
Везни
Благоприятен ден, сутринта е подходяща за начало на нови дейности и подписване на договори. Следобедът го карайте по-спокойно, правейки обичайните неща.
 
Скорпион
Мнението на другите ще е важно за вас, а и как иначе, щом зависите от техните действия. Просто бъдете по-търпеливи, нещата ще се подредят като им дойде времето.
 
Стрелец
Днес ще правите всичко доста показно при това почти несъзнателно. Това ще ви направи много чувствителни и съответно – раними. Не се опитвайте да избягате от себе си с много приказки.
 
Козирог
Ще се чувствате объркани и несигурно, а това ще ви кара да постъпвате неадекватно. Спрете за момент и се опитайте да погледнете обективно на случващото се. Може би просто трябва да изчакате.
 
Водолей
Нещата ще са малко претоварени, но ако се отнасяте с нужното уважение към хората около вас, няма да имате неприятности. Ден за поставяне на цели и обобщаване на резултати.
 
Риби
Очаква ви емоционален подем. Нови срещи, нови познати, изобщо ще се чувствате в страхотна еуфория. Твърде актуален е въпросът за печеленето на пари.
23.09.2024, 08:12 часа
686 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha