Бойко Борисов защити Радев и призова за оставката на македонския вицепремиер Александър Николоски

Бойко Борисов защити Радев и призова за оставката на македонския вицепремиер Александър Николоски Бойко Борисов призова за оставката на македонския вицепремиер Александър Николоски. С тези хора дори приятелски срещи не трябва да се правят. Те постъпиха подло с президента и министрите, които се видяха с тях. Те са от скоро в управлението и протоколните неща - не са им ясни. Езикът, който използват има само едно извинение - оставка на този министър.
Това поиска лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.
"Ние трябва да се постараем като държава да покажем стабилност, възможност да вървим напред. Ние не го правим седми избори. Навън България изглежда ужасно. Най-големите вестници в Европа писаха, че България е неуправляема", добави още той.
Истинският проблем - взривяват пейджъри, взривяват уоки-токита. Създава се страшно напрежение върху България. Надявам се ДАНС и служебният кабинет бързо да кажат какво се е случвало. Медиите по света пишат, че България е пряко замесена чрез плащанията. Някой трябва да го спре веднага това. В унгарските медии София се посочва като седалище на фирмата, каза още лидерът на ГЕРБ.
19.09.2024, 10:36 часа
339 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha