Сестрата на Кейт Мос едва не загина /снимки/

Сестрата на Кейт Мос едва не загина /снимки/ По-малката сестра на Кейт Мос - Лоти, се ужасила, когато кантарът показал 60 килограма, и решила да вземе спешни мерки.
Вместо да извае фигура обаче, моделката се озовала в реанимация заради предозиране с медикамента “Оземпик”, до който прибягват много известни личности с цел бързо отслабване.
26-годишната Лоти откровено призна, че е взела “най-лошото решение в живота си”, когато е решила да използва лекарството, предназначено за лечение на диабет тип 2. Безсмисленото следване на модните тенденции се превърнало в кошмар за нея. Само две седмици след започване на лекарството, Лоти се оказала в болница с гърч, резултат от тежка дехидратация и продължително повръщане, разказа тя в подкаста Dream On with Lottie Moss. Лоти предупреди другите да не предприемат прибързани стъпки и да не робуват на измислени идеали за красота и стройна фигура.
“Предпочитам да умра, отколкото да преживея това отново", призна тя, описвайки състоянието си.
"Лицето ми се сбръчка. Цялото тяло беше в спазми. Ръцете ви са схванати и не можете да ги движите, усещането е сякаш ще си счупите костите. Честно казано, беше просто ужасно”, разказва Лоти.
Мос загубила тегло прекалено бързо: от първоначалните 60 кг до критичните 52,5 кг само за 13-14 дни, което е нездравословен скок.
06.10.2024, 09:00 часа
450 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha