Откриха учебната година и в училищата в Община Борован /снимки/

Откриха учебната година и в училищата в Община Борован /снимки/ Днес училищата на територията на Община Борован официално отбелязаха началото на новата учебна година.
С много вълнение, усмивки и цветя бе открита новата 2024/2025 учебна година.
С празнична програма бяха посрещнати ученици и родителите им в училищата по случай първия учебен ден.
Кметът на Община Борован – Иван Костовски присъства на откриването на учебната година в ОУ „Отец Паисий" - Борован.
Той поздрави всички деца, родители и учители. Приветства всички ученици с трепет да прекрачат прага на класната стая, защото там ги чакат нови знания, хоризонти и мечти.
Главния секретар на Общината – Таня Петкова, бе гост в ОУ „Св. св. Кирил и Методий" - Малорад за началото на учебната година. Тя пожела здрава и успешна учебна година и поднесе поздравителен адрес към учениците от името на кмета на Общината.
Официален гост за началото за първия учебен ден в ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ - Добролево беше заместник-кметът Илиян Буковски. Първокласниците бяха посрещнати с питка и мед и заедно с учителите бяха поздравени с поздравителен адрес от Иван Костовски. пожеланията бяха за стремеж към знания и вдъхновение от постигнати резултати.
Председателя на Общинския съвет – Ивайло Букерешки, посети ПГТ „Коста Петров“ - Борован в тържественото откриване, като лично поздрави всички ученици и гости на празника.
16.09.2024, 14:33 часа
318 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha