Ученици от Лом с триумф на престижен фестивал в Казанлък /снимки/

Ученици от Лом с триумф на престижен фестивал в Казанлък /снимки/ Учителка от Лом и нейните талантливи ученици отново триумфират на международен конкурс, научи BulNews. За поредна година Лилия Богданова, вдъхновяващ учител от Лом, и нейните талантливи ученици завоюваха първи места на престижния X Национален и II Международен фестивал на руската поезия, песен и танц "Пусть всегда будет солнце". Техните изпълнения впечатлиха журито и публиката, доказвайки за пореден път високото ниво на подготовка и артистичност на младите таланти от Лом.
Лилия Богданова, която е известна със своята всеотдайност и професионализъм, успя да подготви своите ученици за участие в различни категории на конкурса. Тази година той се проведе в НЧ "Искра" в Казанлък и събра участници от различни краища на България и други страни, които се състезаваха в различни жанрове на руското изкуство.
Въпреки силната конкуренция, учениците на Лилия Богданова успяха да се откроят със своите изпълнения, които бяха оценени високо от журито.Те се представиха блестящо, като спечелиха първи места в две от категориите.
"За мен е удоволствие да представя ломското участие в лицето на Димилиян Петков и Милен Лашков, 3 А клас, категория "Колективно изпълнение", 1-4 клас, 1 място лауреати и Юанна Венелинова, 10 А клас, категория "Поезия", 8-10 клас, 2 място лауреат, СУ "Димитър Маринов" - Лом, в 10-то национално и 2-то Международно издание на Фестивала за руска поезия, песен и танц "Пусть всегда будет солнце". Благодаря ви! Много ви обичам!", казва развълнуваната Лилия Богданова след церемонията по награждаването. Техният успех е не само признание за таланта и труда на учениците, но и за всеотдайността и професионализма на тяхната преподавателка, която продължава да вдъхновява и мотивира младите таланти от Лом.
10.09.2024, 09:18 часа
564 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha