Лятната емоция, която остава

Лятната емоция, която остава Лятото може и да се подготвя за своя пореден епичен финал, но това не значи, че трябва да бързаме да се сбогуваме с емоциите от най-топлия сезон на годината. 
Затова, на сайта, който добре познаваме от съвместната му работа с футболист №1 на България на всички времена Христо Стоичков, отново се раздава най-голямата парична награда в родното пространство.
Една такава награда вече намери своя притежател, но сайтът вече търси следващият победител. Но освен тази награда, има и още много възможности за всички регистрирани клиенти на платформата - всеки ден ще бъдат раздавани по над 19 000 награди. Което със сигурност е впечатляващо.

Как би могъл потребителят да се включи в играта?
За начало, потребителите следва да имат регистрация в платформата, която е известна с партньорството си с родния футболен гранд ЦСКА. И съответно, да влязат в него. Следващата стъпка е да се забавляват с предложените игри или възможности за спортни прогнози, като това задължително следва да се случва в часовия интервал между 10 и 18 часа.
Такива потребители, избрани на напълно случаен признак, могат да очакват, че в даден произволен момент на екрана на тяхното устройство ще се визуализират няколко сейфа. Те ще могат да изберат един от тях и да получат наградата, скрита в него. Тези награди могат да бъдат както парични, така и под формата на свободни игри. И разбира се, един потребител ще бъде и наистина голям късметлия, като спечели най-големия приз.
От сайта с рекламно лице Христо Стоичков напомнят, че хазартните игри и спортни залози са само за забавление и не бива да се приемат като средство за бързо забогатяване или начин за решаване на лични и финансови проблеми.
09.09.2024, 12:53 часа
2569 1
Коментари

asd

09.09.2024, 14:26 часа
Ицето си затърка името с тая реклама, ама то за пари и майка си ще продаде този виден абич
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha