Ужас! Дядо е в болница с опасност за живота след побой от жена във Враца, помислила го за крадец

Ужас! Дядо е в болница с опасност за живота след побой от жена във Враца, помислила го за крадец Дядо е в болница с опасност за живота след побой от жена във Враца, помислила го за крадец, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Инцидентът е станал снощи, към 21.30 часа. На телефон 112 е бил получен сигнал от жителка на града под Околчица, която е заявила, че видяла непознат мъж да обикаля около колите на паркинг. Помислила го за апаш, ударила го и го бутнала на земята. Човекът изпаднал в безсъзнание.
На посочения адрес пристигнали полицейски екип и медици, които установили 70-годишния врачанин да лежи на земята, във видимо нетрезво състояние.
Пострадалият спешно е бил откаран в Спешното, с разкъсно-контузна рана на тила и кръвоизлив в мозъка. Същият е настанен в реанимацията на болницата, а състоянието му е критично.
По случая е образувано досъдебно производство.
 
Снимката е илюстративна.
08.09.2024, 10:12 часа
6094 1
Коментари

Жив да

08.09.2024, 20:11 часа
не си в тая държавица безумна !!! Жени мутри , мъже мутри - цигания тотална ! Защото й е беден мозъкът и речникът - удряй , бий ,твойта кожа врачанска североизпаднала ! Няма да го пита , да извика други хора ! На 70 години ,пийнал си човекът и ..айде
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha