"Ботев" /Враца/ изненадващо освободи Тодор Янчев

"Ботев" /Враца/ изненадващо освободи Тодор Янчев "Ботев" (Враца) съобщи, че треньорът Тодор Янчев и клубът прекратяват сътрудничеството си по взаимно съгласие по време на настоящия сезон в efbet Лига.
Основната причина са каре футболисти на „Ботев“ с дълъг стаж в тима, които не били доволни от работата на Янчев. Треньорът по никакъв начин не е правил проблем на ръководството и сам е предложил да си тръгне.
В следващите дни ще бъде обявен новият наставник, който ще поеме развитието на отбора.
Под ръководството на Янчев врачани записаха две победи и пет загуби от началото на кампанията и към момента заемат 13-ото място в класирането.
"Благодарим на Тодор Янчев за неговата работа и му пожелаваме успех във всички бъдещи начинания!", написаха от клуба.
02.09.2024, 18:24 часа
1853 2
Коментари

БАЦЕ

02.09.2024, 22:23 часа
ОчеВадно не вървят работите с отбора. Треньорите го Виждат и напускат. Само Неграмотните и Нископросветените хора от ръководството не искат да разберат истината. Кмета гледа да спаси кожата си, голяма каша е навсякъде. Общината затъва. Отбор няма.

Ботев Враца- Урааа

02.09.2024, 22:22 часа
Добре, че се усетиха навреме и не му дадоха прекалено дълго време, както миналата година дадоха на Морталес смешника, та после едвам до бараж! Има добри като: Петев, Дерменджиев,-Херо и др.- дано този път вземат качество! Враца не е учебен център
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha