„Забавления без устройства“ зарадваха малки и големи деца в Монтана

„Забавления без устройства“ зарадваха малки и големи деца в Монтана Безплатен спортен празник за деца и родители се проведе вчера в парк „Огоста“ в Монтана. Събитието „Забавления без устройства“ бе организирано по инициатива на Детски спортен клуб със съдействието на Младежки център - Монтана.
В разнообразните занимателни игри се включиха над 150 деца на различни възрасти. В забавленията имаше елементи от различни спортове като футбол, баскетбол, волейбол, лека атлетика и други. Накрая всички получиха награди, а по поляните на парка се чуваха възгласите на децата, че това е най-хубавият ден на детето.
„Мина добре. Най-важно е мнението на децата. Вярваме, че всички са си тръгнали щастливи. Радостни сме, че дойдоха над 150 деца. Благодарим на Младежки център - Монтана за оказаното съдействие, на нашите приятели и част от родителите, които ни помогнаха с организацията“, казаха част от организаторите.
От началото на тази година това е второто безплатно събитие, организирано от детския спортен клуб в Монтана. Идеята на клуба е да предложи по-разнообразна спортна среда и добра двигателна активност за най-малките.
02.09.2024, 11:09 часа
318 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha