Браво на прокуратурата! Биячът Емилио Емилов се призна за виновен, ще лежи още дълго в затвора във Враца /документи/

Браво на прокуратурата! Биячът Емилио Емилов се призна за виновен, ще лежи още дълго в затвора във Враца /документи/ Скандално известният врачанин Емилио Емилов се призна за виновен и ще остане още дълго в затвора, научи ексклузивно агенция BulNews.
Това се случва след професионалната работа на обвинител от районна прокуратура в града под Околчица.
На 19 август районният съд е одобрил споразумение между държавните обвинители и адвоката на задържания в следствения арест Емилио Емилов. Младежът е син на собственика на транспортната фирма „Екофрут“ Емил Марков. По документи Емилио е механик в дружеството на баща си и отговаря за безопасността на тировете, които пътуват из страната и по света.
На 18 март тази година 22-годишният младеж бе арестуван заради обвинения за участие в масов бой на пл. „Христо Ботев“ във Враца.

Извънредно! Задържаха за 72 часа бандата на Емилио Емилов от „Екофрут“, прокуратурата във Враца с жесток удар срещу биячите

След привеждането му в следствения арест на врачанския затвор той прави многократни опити да излезе на свобода, но местните магистрати демонстрираха професионализъм и не се огънаха през финансовата мощ на баща му.

Тежък удар! Оставиха за постоянно в ареста бандата на Емилио Емилов от "Екофрут"

Извънредно! € 50 000 обикалят около Съдебната палата във Враца, Емилио от „Екофрут“ иска свобода

Браво на съда! Силата на правото победи силата на парите, Емилио от „Екофрут“ остава за постоянно в ареста

Тежък удар! Арестуваният Емилио от „Екофрут“ поиска свобода, съдът във Враца го поряза

Така се стигна до подписаното споразумение с прокуратурата, което съдът вече одобри и това е окончателното решение по този случай.
Съгласно условията в него, Емилио Емилов изцяло признава участието си във всички престъпления, в които е обвинен. Наложено му е наказание "лишаване от свобода" за срок от 10 месеца при „общ режим" на изтърпяване.
На основание чл.59 ал.4 НК приспада времето, през което подсъдимият Емилио Емилов е задържан, считано от 18.03.2024г.
На основание чл.189 от НПК, на подсъдимия Емилио Емилов се възлагат направените по делото разноски в размер на 1774.35 лева, вносими по сметка на ОДМВР-Враца.
По груби сметки, затворникът Емилио Емилов би трябвало да излезе на свобода най-рано през януари 2025 г..
На практика обаче това може и да не се случи, тъй като той има и друго дело с условна присъда, която ще влезе в сила и така младежът ще гние още известно време в зандана.
След подписването на това споразумение Емилио Емилов се превръща в криминално проявен тип, осъден затворник и срам за семейството си.
За никого във Враца не е тайна, че за този провал във възпитанието на буйния момък огромна вина носи неговият баща Емил Марков. Бизнесменът спечели неприлично много пари и загуби ориентация къде се намира в обществото. Това подейства пагубно на поведението на неговия син, който логично се появи в криминалните хроники със своите просташки изпълнения. И трябваше да влезе зад решетките отдавна, ако неговият баща не тичаше след него, придружен от пудела на врачанската адвокатура, за да спасяват заедно маминото синченце от ареста.
Един път стомна за вода, втори път стомна за вода и на третия стомната се счупи. Точно както е описано в народното творчество.
А когато един ден Емилио излезе на свобода, на 23 години, той вече ще бъде бивш затворник, с криминално досие и мръсно свидетелство за съдимост. Тепърва младежът ще разбере какво означават тези характеристики в цивилизования свят. Вероятно няма да са особено щастливи и неговите родители, които се провалиха във възпитанието на детето си. Но не бива да ги укоряваме за това - те знаят как да печелят пари, а другото няма значение…
02.09.2024, 08:40 часа
11459 4
Коментари

popA

10.09.2024, 04:40 часа
EMO PISHKATA MI QJ DEBEL

♦️✡️Гюлчeн = Юлka✡️♦️

02.09.2024, 14:45 часа
☞☠️⚡✡️❌Koгaтo и дa ПYKНE eдин МAНГAЛ-CВOДНИK, винaги e KЪCНO, koлkoтo и дa ce МЪЧИ пpeди тoвa, винaги e НEДOCТAТЪЧНO❌❗❗❗✡️⚡☠️

☮️CBИHOPEЗ☮️ от Кирчан ♦️Баир♦️ tiny.cc/Z88V6

02.09.2024, 14:36 часа
☞☠️⚡✡️❌TPEПAHE нa ДYШMAHИTE мy e мaйkaтa, вcичko дpyгo e TAШAK❌❗❗❗✡️⚡☠️

Емо дъ ШИТ

02.09.2024, 12:14 часа
тираджии и дограмаджии.... и пандизчии
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha