Важно съобщение от МБАЛ "Христо Ботев" във Враца /снимки/

Важно съобщение от МБАЛ "Христо Ботев" във Враца /снимки/ От МБАЛ "Христо Ботев" във Враца излязоха с важно съобщение във връзка с предстоящото връщане на Регионалната картотека за медицински експертизи /РКМЕ/ на територията на лечебното заведение.
От ръководството на лечебното заведение е осигурен подходящ  офис, който е в непосредствена близост с ТЕЛК 1 и ТЕЛК 2. Намира се точно до входа на Терапевтичния блок, /входа от към Дом „Майка и дете“/, като ще бъдат поставени указателни табели. Входа и помещенията са с осигурен достъп за хора с намлени двигателни способности.
Предвижда се възможността за прием на документи за явяване пред ТЕЛК на територията на МБАЛ „Христо Ботев“ АД Враца да стартира от 15.09.2024г.  
Във връзка с ограничения капацитет на прилежащия паркинг, обръщаме внимание, че ще се допускат автомобили само за да оставят/вземат пациентите, след което ще трябва да напуснат зоната на Терапевтичен блок. Това се отнася както за пациентите на ТЕЛК и РКМЕ, така и за пациентите на отделенията, които ползват същия вход – Отделение по физиотерапия и рехабилитация, Отделение по вътрешни болести, Отделение по гастроентерология, Отделение по нефрология. На паркинга ще бъде въведен пропускателен режим. Нарушителите ще се наложи да бъдат отстранявани принудително. Промяната ще бвлезе в сила от 01.09.2024г.
За по-продължителен престой на автомобилите ще бъде предоставена площ за паркиране в непосредствена близост /в двора на Дом „Майка и дете“/ или на зоните за паркиране в двора на МБАЛ „Христо Ботев“ АД Враца.
Моля гражданите да се съобразяват с въведените ограничения, за да не се затруднява както достъпа на пациенти, така и функционирането на терапевтичните звена. 
Въпреки известните затруднения, които ще създаде преместването на РКМЕ, ръководството на МБАЛ „Христо Ботев“ АД Враца подкрепя идеята и ще съдейства и създаде необходимите условия и организация за подобряване на достъпа на гражданите до административната услуга.
26.08.2024, 15:00 часа
4435 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha