Божидар Божанов: Главчев отново реши да не излезе от сянката на Пеевски

Божидар Божанов: Главчев отново реши да не излезе от сянката на Пеевски Според информацията, с която разполагаме, предложеният за министър на вътрешните работи е приближен до Пеевски. Неслучайно в последните седмици предупреждавахме, че ще сменят Калин Стоянов 1 с Калин Стоянов 2. Главчев отново реши да не излезе от сянката на Пеевски.
Това написа на страницата си във Фейсбук Божидар Божанов от ПП-ДБ като коментар за предложения състав на втория служебен кабинет на Димитър Главчев и по-специално за предложението Атанас Илков да смени Калин Стоянов в МВР. Ето и още от думите на Божанов:
Г-н Илков има шанс, разбира се, да ограничи купения и контролиран вот и така да остави Пеевски без гласове (защото никой не вярва той да има реални гласове). Дали ще подпомогне или ще пресече изборните престъпления, зависи само от него. Ние ще му предоставим всички данни за рискови секции, с които разполагаме и призоваваме МВР да действа безпристрастно.
Освобождаването от влиянието на дълбоката държава и скритите политически зависимости минава през честни избори. МВР, и като политическо ръководство, и като система, трябва да вземе решение дали обслужва конкретни политици или обществения интерес. Ще разберем какво е решението съвсем скоро.
26.08.2024, 14:33 часа
448 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha