Досегашният министър на транспорта Георги Гвоздейков напуска политиката

Досегашният министър на транспорта Георги Гвоздейков напуска политиката Досегашният министър на транспорта Георги Гвоздейков съобщи, че напуска политиката.
"Благодаря за подкрепата и възможностите за постигнатите цели през тази една година и три месеца. Както в спомените за спорта от преди, така и днес пресякох финалната линия, а само времето ще оцени резултатите“, написа Гвоздейков.
"За да бъда коректен към всички, а най-вече към себе си, казвам сбогом на политиката, но не с разочарование. Животът е изпълнен с предизвикателства и със смелост може да ги откриваш всеки ден, следвайки големите цели. Дълбок поклон! Благодаря Ви!", допълва той. 
Днес служебният премиер Димитър Главчев обяви новия проектокабинет, в който Гвоздейков е заменен от Красимира Стоянова.
Дамата е със сериозен опит във ведомството, което се готви да оглави. 22 години тя заема различни позиции при различни министри.
Стоянова е директор на дирекция "Правна" в Министерството на транспорта. Почти всички концесионни процедури са минавали през нея, беше председател на комисията, която водеше концесията на столичното летище.
Стоянова беше началник на политическите кабинети на петима министри. Те са Николина Ангелкова, Ивайло Московски, Христо Алексиев, Росен Жезязков и Николай Събев.
26.08.2024, 13:21 часа
320 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha