Извънредно! Пожар избухна в къща в центъра на Враца, има пострадали /снимки/

Извънредно! Пожар избухна в къща в центъра на Враца, има пострадали /снимки/ Пожар вилнее в къща в центъра на Враца, видя само репортер на агенция BulNews.
Пламъците са избухнали около 7 часа, в частен имот на ул. „Петко Славейков“ №8, на гърба на старото районно управление. Свидетели на разгарящия се пожар сигнализирали на тел.112 и на адреса били изпратени 2 пожарни, патрулка и линейка.
По първоначална информация са пострадали леко двама души, които са обитатели на къщата. Те са прегледани на място от спешните медици и са откарани към болницата за допълнителни изследвания.
Огнеборците са успели да овладеят пламъците, като в момента на мястото има само един екип пожарникари и полиция. Пожарникарите все още контролират тлеещия огън, а униформените са отцепили района с конуси, като не позволяват любопитни хора да приближават обгорелия имот.
След като пламъците бъдат напълно загасени, ще бъде извършен оглед, от който ще стане ясно каква е причината, довела до извънредната ситуация рано тази сутрин.
Свидетели на случилото се разказаха пред наш репортер, че пламъците се издигали толкова нависоко, че гъстият дим се усетил чак до Централна поща.
26.08.2024, 08:43 часа
8063 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha