Илхан Андай: На Радев му хареса полупрезидентската република, но ДПС и ГЕРБ му орязаха властта

Илхан Андай: На Радев му хареса полупрезидентската република, но ДПС и ГЕРБ му орязаха властта "Вчера не беше необходимо от президентството да показват демонстрация като ангажират обществото - ако Калин Стоянов е предложен за МВР министър, държавният глава ще го върне. Преди разговора за неговото махане, вероятно е имало друг разговор със самия него. Стоянов е реагирал на паса на Румен Радев и Бойко Борисов да се оттегли и защо не да се включи в политиката", коментира журналистът Илхан Андай. 
"Свързването на Стоянов с Пеевски е на базата на декларация, всичко е голо и недоказано с факти. Реакцията на ДПС на Чакъров и на Аталай е веднага след акцията на антимафиотите, след която се доказа, че Джейхан Ибрямов е карал луксозния джип "Рейндж Ровър", обясни той. Колата бе иззета при спеоперацията на ГДБОП, НАП и прокуратурата  срещу организирана престъпна група, уличена в данъчни измами и пране на пари за над 9 милиона лева", каза журналистът.
"На Румен Радев определено му хареса ролята на водач на полупрезидентска република. След като ППДБ, заедно с ДПС и ГЕРБ, му орязаха властта и той стана един носител на костюми. Затова очаквам догодина той да се появи с нова партия. ДПС на Доган открито го подкрепят", заяви още той. 
25.08.2024, 12:40 часа
871 2
Коментари

пешо

26.08.2024, 17:13 часа
Ако не може , съставеното от него правителство , да сключва повече такива договори,като този със Боташ , за цели 13 ?! години , значи е добре . Те , за 13 години , някои хора стават бащи и майки !

протеже на свинята

25.08.2024, 14:30 часа
Това протеже на шиши ръси само глупости.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha