Щерката на Нотариуса Мария е топ сводницата "Мадам Мия", ръководи кръг от елитни проститутки

Щерката на Нотариуса Мария е топ сводницата "Мадам Мия", ръководи кръг от елитни проститутки Дъщерята на разстреляния съдебен кадровик Мартин Нотариуса - Мария, придоби печална медийна слава покрай убийството на баща си. Младата г-ца Божанова от половин година гастролира по телевизиите като скърбяща наследница, но според запознати в останалото време създава само радост, като ръководи кръг от елитни проститутки.
За заниманията на Мария като сводница става ясно от сигнал до депутат, член на временната парламентарна комисия за разкриване на натиска, който Пепи Еврото и Божанов са оказвали върху съдебната система. Документът е входиран в деловодството на НС, а депутатите се гласели да го нищят през есенната парламентарна сесия. Разкритията били придружени с меко казано смущаващи снимки на палавата наследница и “съдружничките”  й.
Авторите на писмото се позовават на прокурорска преписка номер 20116/22, според която през 2022 г., когато съдебният лобист все още е жив и вършее в съда и прокуратурата, ГДБОП хваща дъщеря му и още две момичета - Любомира Михайлова и Леорета Авни Ашани-Трайковска, почти на калъп с клиенти.
До реализацията се стига след жалба на други млади дами, принуждавани да продават телата си на богати мъже от Мария Божанова и дружките й. Като истински професионалистки, госпожиците се подвизавали с “артистични” псевдоними. Мария ползвала никнейм “Мия”, а колежката й ходела по адреси като “Божидара”, твърдят подателите на сигнала.
За параван на срамотиите й служела основаната по-рано от нея фирма  „Мия-Ан Груп" ЕООД, където като предмет на дейност били посочени не по-малко екзотичните дейности: “учебно възпитателна дейност и образователни курсове, организиране и провеждане на курсове за обучение и подготовка в сферата на традиционното и нетрадиционното образование, почасово гледане на деца, почасова занималня, организиране на летни програми и събития, организиране и провеждане на езикови, хореографски, музикални, спортно-занимателни и извънучилищни дейности, спортни и туристически дейности, организиране на тържества и други развлекателни мероприятия”. Така щерката на Нотариуса имала легален повод да набира свежа плът, под претекст, че организира обучения и промоции.
Доколко писмото, изпратено на вниманието на народните представители, почива на реални факти и обстоятелства, или е пореден опит за разчистване на сметки в съда и прокуратурата, ще разберем през есенната парламентарна сесия, когато временната комисия за “Пепи Еврото и Нотариуса” ще проведе поредното си заседание, разглеждайки меко казано скандалния сигнал.
21.08.2024, 13:21 часа
2345 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha