В памет на Алекс Петров: Организират благотворителен турнир по минифутбол във Враца, даряват парите на семейство без дом /снимки/

В памет на Алекс Петров: Организират благотворителен турнир по минифутбол във Враца, даряват парите на семейство без дом /снимки/ Благотворителен турнир по минифутбол събира пари за семейство в нужда от Врачанско, научи агенция BulNews. Спортното събитие се организира в памет на Алекс Петров от Враца, който загина в зловеща катастрофа преди 3 години.
За огромната трагедия тогава писа отново медията ни.

Кървава нощ! Млад моторист се размаза в ТИР на възлов булевард във Враца, трагедията е огромна /снимки/

Само в BulNews! Вижте кой е загиналият моторист в зверската катастрофа с ТИР във Враца /снимки/

Няколко години след неговата смърт, съотборниците му са решили да стегнат благотворителен турнир, а събраните пари от него да бъдат дарени на семейството от Камено поле, чието имущество бе изпепелено при голям пожар преди малко повече от месец.

Помагайте! Възрастни хора и внуците им останаха на улицата след пожар във Врачанско /снимки/

Ето какво написаха приятелите на Алекс по повод предстоящото спортно събитие:

„Каним ви да бъдете част от благотворителен турнир по минифутбол, в памет на нашият скъп и обичан приятел и съотборник Алекс Петров. Целта му е да почетем паметта на Алекс, като си спомним отново за него и затова колко добро сърце имаше. Чрез обединяващата сила на футбола да покажем, че заедно можем да помогнем на едно семейство изпаднало в беда. 
Ето и малко повече за нашата кауза. Къщата на бай Тодор Танков от китното северозападно селце Камено поле изгоря до основи след късо съединение на стара инсталация. 
В огъня на пепел станаха любимото му магаре Мая и всички кокошки, които носеха яйца на бедното семейство. Най-голяма е мъката за двете клети внучета Светлин и Тодор, които по неволя се отглеждат от баба и дядо. Момчетата са на 14 и 18 години и живеят с пенсионерите, защото майка им не е добре със здравето и не може да се грижи пълноценно за тях. Лелята на момчетата Йорданка Танкова не крие, че се притеснява за децата и със свито сърце моли за помощ. 
Учениците вече нямат никакви дрехи и обувки, а цялата им покъщнина е изгоряла. Храна, строителни материали и всичко от първа необходимост ще е добре дошло за тях.
Всеки, който иска да помогне на семейството, може да го направи като се свърже с нея на телефон: 0895878476

Сметката на дядото:
BG 55 UBBS 8888 1000 7153 30
Тодор Иванов Танков


Турнирът ще се проведе на 31-ви август /събота/ на WinBet арена на стадион „Христо Ботев“-Враца.
Форматът на турнира ще бъде от 12 отбора, затова побързайте да заявите своето участие!
Всеки отбор, желаещ да се включи в турнира, ще трябва да заплати предварително такса участие от 150 лв., които ще бъдат дарени директно на нуждаещото се семейство. /Отборите могат да дарят по-голяма сума при желание/ 
За записване се обадете на посочените телефони – 0885 236 389 - Цветомир
Ако нямате отбор, а просто искате да направите добро или сте любители на футбола, добре дошли сте да подкрепите както любимия си отбор, така и нашата кауза! На място ще бъде поставена кутия за дарения, за да може всеки, който желае, да помогне. 
Ако желаете да подкрепите каузата, но нямате възможност да присъствате, можете да го направите чрез дарителската ѝ сметка: BG 55 UBBS 8888 1000 7153 30, Тодор Иванов Танков.
Нека се обединим и с общи сили, чрез духа на спорта, работата в екип и приятелството да помогнем на това семейство отново да води достоен начин на живот!
От Черните Тигри верни приятели и добри съотборници“.
21.08.2024, 08:50 часа
5263 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha